20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialDerby european in Giulesti Rapid-Steaua

Derby european in Giulesti Rapid-Steaua

Duminica, Steaua incheie in Giulesti saptamana de foc, ce a cuprins partida de la Constanta cu Farul, urmata joi de meciul cu Lens in grupele Cupei UEFA. Ros-albastri au terminat in triumf cele doua confruntari si dau acum piept cu echipa lui Razvan Lucescu. Este ultimul derby al anului, unul de talie europeana, datorita prezentei celor doua echipe in grupele Cupei UEFA.
Steaua vine in Giulesti in postura de lider, fiind singura echipa care dupa noua etape nu a pierdut nici un meci. Rapid va incerca sa profite de faptul ca a stat joi in Cupa UEFA, s-a odihnit si a putut sa pregateasca in liniste meciul cu ros-albastri. Giulestenii mai pun la socoteala si faptul ca Steaua nu a mai castigat in Giulesti din primavara lui 2003 si sunt hotarati sa continue traditia si in acest sezon. Cum, insa, nici un meci nu seamana cu altul, si cum ambele formatii isi doresc victoria, derbyul din Giulesti anunta un spectacol ce se va disputa la cea mai inalta tensiune. Fara indisponibilitati in cele doua echipe, Razvan Lucescu si Oleg Protasov vor arunca in lupta cele mai bune formatii.
Tot duminica, in Regie, meci interesant intre Sportul si Dinamo, doua echipe a caror principala arma este atacul. Dinamo, sifonata dupa egalul cu Heerenveen, va forta cu siguranta victoria pentru a nu pierde contactul cu liderul, Steaua. Chiar daca Andone este nemultumit de eficienta liniei ofensive in partida cu olandezii, mari schimbari nu poate face, Claudiu Niculescu fiind in continuare indisponibil, la fel ca si Chihaia. Dan Petrescu nu are motive sa schimbe echipa care a castigat etapa trecuta la Tg. Jiu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă