26.2 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSpecialDeputatul Viorel Oancea asteapta sa "zboare" din PNL

Deputatul Viorel Oancea asteapta sa “zboare” din PNL

Deputatul PNL de Timis Viorel Oancea, care este si prim-vicepresedinte al filialei din judet, nu exclude posibilitatea de a fi sanctionat de conducerea partidului ca urmare a faptului ca a semnat “lista lui Flutur”. “Ma astept sa fiu dat afara din randul liberalilor pentru ca sunt adeptul aliantei cu PD, iar grupurile de influenta doresc ca PNL sa se alieze cu PSD. In timp ce oameni ca Dinu Patriciu, care au sponsorizat PSD in campania electorala, sunt bine-mersi in PNL, noi, ceilalti, care dorim un liberalism veritabil in partid, riscam sa fim dati afara. Aceasta conducere numai liberala nu se poate numi”, a spus parlamentarul.
Adept al dialogului si al unitatii partidului, Oancea s-a declarat pentru reprimirea in partid a celor care au fost exclusi: Theodor Stolojan, Valeriu Stoica sau Cristian Boureanu, oameni despre care crede ca au facut lucruri bune pentru liberalismul romanesc.
Reamintim ca odata cu demisia ministrului Agriculturii, Gheorghe Flutur, din conducerea PNL si intentia acestuia de a adera la Platforma liberala, lansata de Stolojan, pe langa sprijinul acordat ministrului, deputatul timisean a acuzat dur actuala conducere.
Viorel Oancea, al doilea om din cadrul filialei timisene, intra, prin pozitia adoptata, in contradictie si cu deciziile luate la nivel judetean. La ultima intalnire liberala, presedintele organizatiei, Liviu Borha, a transmis mesajul de sprijin al filialei pentru premierul Tariceanu.
Declaratiile deputatului urmeaza a fi analizate la nivel judetean, de forurile de conducere, insa Borha e exclus, pentru moment, posibilitatea ca adeptii “curentului Stolojan” sa fie dati afara din partid.

Cele mai citite

Germania, victorie la scor contra Scoției, în primul meci de la EURO 2024

Germania a învins seara trecută, la Munchen, scor 5-1, echipa naţională a Scoţiei, în meciul de debut al Campionatului European de fotbal EURO 2024. Scorul...

S-au împlinit 135 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu

Cu prilejul comemorării a 135 de ani de la trecerea sa în neființă, poetul Mihai Eminescu a fost omagiat la mormântul său din Cimitirul...

Germania, victorie la scor contra Scoției, în primul meci de la EURO 2024

Germania a învins seara trecută, la Munchen, scor 5-1, echipa naţională a Scoţiei, în meciul de debut al Campionatului European de fotbal EURO 2024. Scorul...
Ultima oră
Pe aceeași temă