19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialDeputatul Iorgus provoaca scandal la Mangalia

Deputatul Iorgus provoaca scandal la Mangalia

Construirea unui pavilion de lemn, demontabil, pentru locuitorii din Mangalia provoaca indignarea deputatului Zanfir Iorgus, care a uitat ca este initiatorul proiectului.

Deputatul Zanfir Iorgus a incercat sa organizeze, in data de 1 iulie, impreuna cu o parte din consilierii de "opozitie" din Mangalia, un miting in scopul "salvarii" parcului din fata Sanatoriului Balnear Mangalia. Potrivit datelor furnizate de Primaria Mangalia, acest proiect este demarat chiar de Iorgus, pe vremea cand era primarul localitatii. Astfel, lucrarile din parcul balnearului au fost pregatite prin autorizatia nr. 6/18.01.2008, sub numele "Reabilitare si modernizare parc balnear".

 

In proiect erau trecute urmatoarele obiective: pavilion din lemn, instalatii de apa potabila si cismele publice, grupuri sanitare mobile, echipamente si sisteme de joc, corpuri de iluminat, banci si mese de sah, pergole cu locuri de sedere, fantani arteziene si carilon de clopote. Fostul primar a facut autorizatia, a inceput lucrarile, s-a finalizat fantana arteziana si carilonul de clopote, dar a uitat sa anunte Inspectoratul de Stat in Constructii. Actualul primar, Claudiu Tusac, a apreciat ca proiectul merita atentie si a decis continuarea lui, astfel incat s-a obtinut prelungirea autorizatiei pe perioada 15.01.2009-15.01.2010. Cu alte cuvinte, lucrarile se desfasoara absolut legal.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă