19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialDemisii la filiala judeteana a PC Constanta

Demisii la filiala judeteana a PC Constanta

Presedintele filialei judetene a PC, Gheorghe Martin, si-a inaintat demisia deoarece nu a realizat un scor electoral de minimum 5%, asa cum ceruse conducerea centrala a partidului in urma cu doua luni.
"Cand nu realizezi ceva este bine sa lasi locul celor ce pot face ceva. Nu conteaza omul, ci conteaza partidul, iar eu am respectat optiunea partidului. La conservatori am venit de la un partid puternic (PSD – n.r.) si nu am venit sa ma capatuiesc. Am vazut in PC un partid de mare anvergura si viitor." Demisionatul lider al conservatorilor constanteni crede ca scorul slab electoral inregistrat a avut mai multi factori, printre care si lipsa fondurilor financiare necesare desfasurarii unei campanii mediatice puternice. In privinta unui succesor, Gheorghe Martin nu a dorit sa faca propuneri. "Nu am cerut si nu voi cere vreodata cuiva sa ma urmeze in demisie. Acesta parca este un partid blestemat: cand pleaca liderul, organizatia se sparge. Cand am venit eu la conducere, aceasta era o organizatie goala. As dori sa fie perceput ca un partid de cuvant." z

» Desi interimatul ar trebui asigurat de prim-vicepresedintele Mihai Bocai, acesta a declarat ca si-a inaintat demisia din aceleasi considerente ca si presedintele partidului, Gheorghe Martin.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă