12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialDemisie surpriză la Consiliul Bursei. Vezi cine este înlocuitorul

Demisie surpriză la Consiliul Bursei. Vezi cine este înlocuitorul

Daniel Ţepeş, proprietarul firmei de brokeraj HTI Valori Mobiliare, unul dintre cei mai influenţi acţionari ai Bursei, şi-a depus din nou demisia din funcţia de membru al Consiliului BVB. Acesta a fost înlocuit de către Greg Konieczny, Vicepreşedinte executiv, Franklin Templeton Investments.

 

“Consiliul Bursei de Valori Bucureşti informează că în cursul zilei de azi, 25 martie 2011, a luat notă de demisia domnului Daniel Ţepeş din funcţia de membru al Consiliului BVB. Întrunit în şedinţă, Consiliul de Administraţie a constatat vacanţa postului prin demisia domnului Daniel Ţepeş şi a hotărât numirea în calitate de administrator provizoriu al Consiliului Bursei, al domnului Greg Konieczny, Vicepreşedinte executiv, Franklin Templeton Investments”, se precizeaza intr-un comunicat al bursei.

“Domnul Ţepeş a invocat motive personale. Nu ne-a spus de ce demisionează. În şedinţa de Consiliu am decis să numim provizoriu pe domnul Konieczny, însă el îşi va intra în drepturi doar după ce este validat de CNVM. El va trebui să fie confirmat şi în AGA”, a declarat pentru Mediafax preşedintele CA al BVB, Stere Farmache.

Daniel Ţepeş a intrat în Consiliul Bursei la finele lunii februarie 2010 după alegeri care au durat peste 12 ore. El a vrut să demisioneze în luna august, însă a revenit, ulterior, asupra deciziei.

Razvan Voiculescu
Razvan Voiculescuhttp://razvan-voiculescu
Razvan Voiculescu, redactor Rl online
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă