30.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialDelta Tulcea, interzisa in Liga I, in cazul in care promoveaza

Delta Tulcea, interzisa in Liga I, in cazul in care promoveaza

Liderul Seriei I al Ligii a II-a, Delta Tulcea, nu va putea evolua in primul esalon, in cazul in care va promova, deoarece nu a depus in timp util documentatia necesara obtinerii licentei, informeaza site-ul oficial al FRF.

Procesul de licentiere pentru cluburile din Liga a II-a se va incheia la 15 iunie. La acest proces ar fi trebuit sa participe toate cele 10 grupari clasate pe primele cinci locuri la sfarsitul turului editiei 2006-2007, in cele doua serii ale Ligii a II-a.
La sfarsitul turului, Delta Tulcea ocupa pozitia a patra in clasament, dar nu a depus cererea de licentiere. Documentatia de licentiere a fost depusa de doar sase cluburi din liga secunda: Dacia Mioveni, CS Otopeni, Forex Brasov, Universitatea Cluj, Petrolul Ploiesti si Sportul Studentesc.
"In situatia in care un club promoveaza in Liga I, dar nu a participat la procesul de licentiere, deoarece nu a fost clasat la sfarsitul turului in primele cinci locuri din fiecare serie, acesta are obligatia sa depuna documentatia de licentiere pana la data de 30 iunie, o decizie finala privind acordarea licentei urmand sa fie luata pe data de 15 iulie", se arata in comunicatul Comisiei de Licentiere. In aceasta situatie se afla CSM Ramnicu Valcea, Dunarea Galati si Gloria Buzau, in cazul in care vor reusi promovarea.
In cazul in care Delta Tulcea va promova, locul formatiei tulcene va fi luat de echipa clasata pe locul 15 la finalul editiei 2006/2007 a Ligii I, respectiv Ceahlaul Piatra Neamt.
In aceeasi situatie se afla si Minerul Lupeni, dar gruparea hunedoreana se afla la cinci puncte de ultimul loc care asigura promovarea, ocupat in prezent de Dacia Mioveni.

Din Liga I au solicitat licenta 17 din cele 18 cluburi care au evoluat in sezonul 2006/2007. Doar Jiul Petrosani nu a depus documentatia de licentiere, in rest toate echipele primind licenta.

Cele mai citite

Antony Blinken acuză din nou China de sprijinirea războiului rus în Ucraina

Secretarul de stat american, Antony Blinken, a reiterat acuzațiile la adresa Chinei privind susținerea "mașinii de război rusești" în Ucraina, în cadrul unei întâlniri...

Răspunsul Hezbollah după moartea liderului său Hassan Nasrallah

Gruparea teroristă Hezbollah a confirmat, sâmbătă, moartea liderului său, Hassan Nasrallah, după ce Israelul a anunțat că acesta a fost ucis vineri într-un atac...

Pilații din Pontus Euxinus

În politica noastră cea de toate zilele – ia-o, Doamne, și du-o de aici! -, prinde rădăcini tot mai solide un obicei care,...
Ultima oră
Pe aceeași temă