21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialDelegarile arbitrilor au revenit la CCA

Delegarile arbitrilor au revenit la CCA

Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, a declarat luni, intr-o conferinta de presa organizata la sfarsitul Adunarii Generale, ca arbitrii care vor oficia in viitoarea editie a Ligii I vor fi delegati de Comisia Centrala a Arbitrilor (CCA). "Cel mai important punct de pe ordinea de zi a fost rezolvarea problemei arbitrilor si, conform prerogativelor statutului FRF, CCA va delega arbitrii. "Constantin Gheorghe «Valcea», cum il stim, se va ocupa de aceste lucruri", a spus Alexandru. "Liga a propus, iar Comitetul Executiv va aproba. Nu ma tem de presiuni! Am avut o perioada cand am facut delegarile si imi voi asuma si de aceasta data responsabilitatea. Oricum, toate oalele se sparg in capul meu!", a fost reactia presedintelui CCA, Constantin Gheorghe.

In editia 2007-2008 a Ligii I, delegarile arbitrilor au fost facute de directorul general al FRF, Ioan Angelo Lupescu, insa mai multi conducatori de cluburi s-au aratat nemultumiti de felul in care oficialul FRF s-a ocupat de aceasta problema.
Adrian Porumboiu a comentat posibilitatea ca delegarile in Liga I sa se intoarca la CCA si a avertizat asupra faptului ca FIFA si UEFA nu vor mai tolera neregulile din editiile precedente de campionat. "Trebuie sa intram in normalitate. Arbitrii vor avea un campionat destul de greu. Pe langa «Valcea» va mai exista un supervizor, probabil Patritiu Abrudan, dar nu asta conteaza. Important este ca meciurile sa fie arbitrate corect. Va fi o competitie mai curata, lucrurile se indreapta incetul cu incetul.  Nu mai e nimeni de capul lui. FIFA si UEFA sunt cu ochii pe noi!", a comentat Porumboiu.

» La finalul editiei 2008-2009 va fi desemnat cel mai bun arbitru din campionat pe baza votului presedintilor cluburilor din Liga I. Cel mai bun central va primi 20.000 euro, in timp ce asistenul numarul 1 va fi remunerat cu 10.000 euro.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă