20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialDedicatii pentru Copos

Dedicatii pentru Copos

Antrenorul Mircea Rednic crede ca Dinamo a demonstrat ca este cea mai buna echipa din Liga I si ca merita sa fie campioana, tehnicianul avand si o dedicatie pentru patronul rapidist, George Copos. "Este o victorie meritata, este al doilea meci in deplasare cu o echipa puternica pe care il castigam. Scorul este un pic nemeritat, pentru ca, la o echipa ca la Dinamo, adversarul sa joace cu un om mai putin, se produce un dezechilibru. Diferenta este mare, pentru ca am avut mult timp un om in plus. Dinamo a demonstrat ca este cea mai buna si ca merita sa fie campioana", a spus Rednic. La finalul conferintei, Rednic s-a ridicat de la masa si a spus: "Scorul este prea mare ca sa fac vreo dedicatie, dar totusi aveam una: Mi-e dor, mi-e tare dor de tine", cu trimitere la patronul giulestean George Copos.
Spre deosebire de oficialii dinamovisti, Rednic sustine ca Dinamo trebuie sa castige toate meciurile pe care le mai are de disputat. "Nu avem voie sa mai spunem asa, nu ne batem joc de fotbal. si la Targu Jiu, si la Tottenham am facut aceasta greseala. Nu o mai repetam, trebuie sa avem constanta in joc", a mentionat Rednic, care nu a avut nimic de obiectat la adresa brigazii de arbitri. "Nu vreau sa comentez, ar fi fost corect, asa cum am cerut noi, ca arbitrii sa fi fost straini, dar si cei de azi au arbitrat bine. Adversarii nu au dorit nici arbitri straini, nici pe «Lia Manoliu», cu spectatori, acum trebuie sa recunoasca. Este pacat ca s-a jucat fara suporteri", a afirmat Rednic.
"Imbatat" de bucuria succesului, directorul executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, spune ca echipa antrenata de Rednic nu mai are cu cine sa joace in Romania, subliniind ca dinamovistii sunt campioni de cand s-au nascut. "Nu mai scrieti despre noi, scrieti despre echipele de pe locul doi. Nu mai avem cu cine sa jucam in Romania, sa ni se aduca echipe. Noi de-acum o sa ne relaxam", a spus Borcea. Intrebat daca Dinamo se poate considera campioana, Borcea a raspuns: "Suntem campioni de cand ne-am nascut. Am spus de la inceput ca o sa batem si in Ghencea, si in Giulesti, daca ne fortam. Le-am spus sa se opreasca la patru, ca sa nu umileasca o echipa care va juca in cupele europene".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă