23.8 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăSpecialDecizia de eliberare a lui Gigi Becali a fost amânată. Vezi motivaţia...

Decizia de eliberare a lui Gigi Becali a fost amânată. Vezi motivaţia judecătorului

Instanţa a amânat pentru miercuri, 19 iunie, o decizie în privinţa cererii de eliberare pentru trei luni a lui Gigi Becali, informează b1.ro.

Judecătorul a declarat că a luat această decizie deoarece are multe recursuri de soluţionat şi nu ar avea timp să se pronunţe mai devreme.

Tot miercuri, la Tribunal se va judeca şi cererea de contopire a pedepselor lui Gigi Becali, primite în dosarul ”Valiza” şi dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Becali a afirmat, în faţa instanţei, că aceasta este ultima şansă de a-şi salva afacerile şi că după aceste trei luni va putea să îşi lase familia şi echipa Steaua în siguranţă.

Totodată, finanţatorul a precizat că va respecta orice condiţie va pune judecătorul, numai să fie alături de familie şi a promis că se va întoarce la penitenciar pentru a-şi executa pedeapsa.

Avocaţii lui Gigi Becali au înaintat o cerere portrivit căreia latifundiarul din Ghencea să îşi amâne executarea pedepsei cu trei luni pentru a-şi pune în ordine afacerile.

 

Cele mai citite

Năstase patru golfuri – Academia Catavencu

Deja de mult faimosul Adrian Năstase, care, așadar, nu mai are nevoie de prezentare, îl sfătuiește pe Klaus Werner Johannis „să scrie, singur,...

Economia mondială e în proces de stabilizare

OCDE se așteaptă la un avans de 3,2% al economiei mondiale până în 2025 Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică a îmbunătățit previziunile economice pentru...

Site-urile ANAF și Ministerului Finanțelor vor fi indisponibile temporar pentru mentenanță

Joi, 26 septembrie 2024, site-urile Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și Ministerului Finanțelor (MF) vor fi supuse unor lucrări de mentenanță programate, conform...
Ultima oră
Pe aceeași temă