11.9 C
București
miercuri, 2 octombrie 2024
AcasăSpecialDebut cu stângul

Debut cu stângul

FC Farul şi-a amânat reunirea pentru că nu există utilităţi la stadion şi este foarte probabil ca nici în această săptămână lucrurile să nu se rezolve.

Reprezentanta Constanţei în Liga a II-a, FC Farul, a pornit în noul campionat fără a se pregăti la fel ca celelalte echipe. Oficialii constănţeni au reuşit să încropească o echipă cu doar o săptămână înaintea startului sezonului şi astfel s-a înscris în campionat. Turul a fost trecut cu bine, mai mult, echipa de pe litoral a avut rezultate excelente în condiţiile date.

Pauza de iarnă s-a încheiat şi echipa constănţeană trebuia să se reunească pentru pregătirea returului. Au apărut însă aceleaşi probleme ca în tur, singura diferenţă este aceea că acum există echipă, dar jucătorii ameninţă că pleacă. Salariile nu au fost plătite de mult timp şi acest lucru i-a determinat pe marinari să ameninţe că depun memorii pentru a deveni liberi de contract.

Chiar dacă ar fi fost îndeplinite condiţii pentru demararea pregătirii de iarnă, jucătorii nu ar fi venit. În aceste condiţii, reunirea echipei a fost amânată cu o săptămână. Preşedintele Relu Damian şi antrenorul Ioan Sdrobiş au anunţat şi ei că tind să părăsească echipa constănţeană. „Am amânat pentru moment reunirea, însă problemele existente nu ne fac prea optimişti. Mai este la dispoziţie o singură săptămână pentru ca problemele de la stadion să fie rezolvate, precum şi plata unui salariu şi jumătate către jucători. Dacă aceste probleme nu se rezolvă, este greu să mai revenim”, a declarat Relu Damian.

Antrenorul Ioan Sdrobiş este şi el sătul de atâtea probleme şi nu crede că va mai veni la Farul. „Eu mai doream ca în această iarnă să mai transferăm un fundaş central, un -mijlocaş de creaţie şi un atacant cu experienţă. Nu sunt însă nici măcar bani pentru salarii, ce să mai spunem de utilităţi, astea nu sunt condiţii pentru a face fotbal. Dacă nu se rezolvă ceva cât se poate de repede, nu mai am ce căuta la Constanţa”, a spus tehnicianul marinarilor.

Trei jucători au părăsit Farul

O parte din jucătorii echipei de pe litoral nu au mai -aşteptat să vadă dacă problemele financiare se vor rezolva.Convocat la trialul pentru formarea -echipei -naţionale de tineret a României, atacantul Bogdan Rusu a semnat deja un contract cu prim-divizionara Astra Ploieşti, în timp ce mijlocaşul Răzvan Scărlătescu şi fundaşul Nicolas Vajou sunt testaţi de Dinamo Bucureşti. Cei doi nu au siguranţa că vor rămâne în curtea echipei din Ştefan cel Mare, însă nici nu dau de înţeles că vor mai reveni pe litoral.

1 salariu şi jumătate trebuie să achite către jucători patronul Giani Nedelcu pentru ca aceştia să vină la antrenamente.

Cele mai citite

Concurența dintre hoteluri și Airbnb: Costuri ridicate și reglementări stricte versus acces facil și taxe minime

Deschiderea unui hotel implică nu doar o investiție financiară semnificativă, ci și obținerea a nu mai puțin de 14 avize și certificate necesare pentru...

Ianis Hagi a revenit la prima echipă al lui Rangers!

După o perioadă de exil la echipa de rezerve, Ianis Hagi a fost reprimit la antrenamentele primei echipe a lui Rangers. Ianis Hagi, mijlocașul român...

S-a stabilit arbitrul de la meciul PAOK – FCSB, din Europa League

Neamțul Sascha Stegemann va conduce partida dintre PAOK și FCSB din etapa a doua a UEFA Europa League. Meciul dintre PAOK Salonic și FCSB, din...
Ultima oră
Pe aceeași temă