13.3 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialDebenhams Bucureşti Mall: noua destinaţie de fashion&beauty a întregii familii

Debenhams Bucureşti Mall: noua destinaţie de fashion&beauty a întregii familii

 

Debenhams, department store-ul britanic cu o istorie de peste 200 ani, promotor al asocierii cu nume celebre de designeri, deschide un magazin cu o suprafaţă de 2800 mp în Bucureşti Mall, la finalul lunii martie.

Debenhams este o destinaţie unică de fashion&beauty pentru publicul feminin şi masculin, dar şi pentru cei mai mici pasionaţi de modă.

Cu un mix unic, exclusivist, de mărci proprii, designeri şi branduri internaţionale, magazinul Debenhams din Bucureşti Mall se întinde pe trei etaje.

Cele peste 55.000 articole de îmbrăcăminte, accesorii, lenjerie şi casă creează un univers al modei pentru femei, bărbaţi şi copii. Stilul britanic, faimos pentru mixul eclectic, croieli impecabile, ţesături de calitate, imprimeuri specifice şi accente edgy domină imaginea întregii colecţii.

Galeria Designers at Debenhams: colecţii exclusive semnate de creatori celebri

În galeria designerilor se regăsesc colecţii ale creatorilor de modă consacraţi şi ale designerilor în plină ascensiune. Julien Macdonald, Jasper Conran, Ben de Lisi, John Rocha, Henry Holland, Patrick Grant, Jeff Banks, sunt numele care colaborează cu department store-ul britanic şi creează colecţii exclusive disponibile în magazinul din Bucureşti Mall. 

În stilul …tău

Un veritabil magazin–destinaţie, Debenhams propune un mix de stiluri pentru întreaga familie. De la ţinutele glamour semnate Julian Macdonald, la stilul ludic şi provocator din viziunea lui Henry Holland, de la piesele cu aer relaxat ale lui John Rocha, la clasicul reinventat de Jasper Conran şi Ben de Lisi, Debenhams include colecţii în tendinţe, adaptate publicului urban.

Premieră într-un department store din România: secţiune de beauty

Debenhams este primul department store din România care cuprinde şi o generoasă zonă dedicată frumuseţii, în care vor fi prezente aproape 100 de branduri de parfumerie, make-up şi îngrijirea pielii.

Parterul magazinului va reuni pe 270 mp nume precum Dior, Lancome, Givenchy, Bvlgari, Dolce&Gabbana, Estee Lauder, Calvin Klein, Paco Rabanne şi L'Oreal.

Spaţiile dedicate brandurilor de beauty se disting printr-o amenajare personalizată. În plus, echipele specializate de consultanţi contribuie la definirea unei experienţe de shopping tipice unui department store.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

PSD conduce detașat în preferințele bucureștenilor

Cel mai recent sondaj realizat de Centrul de Sociologie Urbană și Regională – CURS în București, în perioada 9-23 februarie, arată că PSD...

Învingătoarea Soranei Cîrstea a mers până la capăt! Jasmine Paolini, campioană la Dubai

Italianca Jasmine Paolini a câştigat turneul WTA 1.000 de la Dubai, după ce a învins-o în finală pe rusoaica Anna Kalinskaia, în trei seturi,...

Volodimir Zelenski anunță că Ucraina a pierdut peste 31.000 de soldați în cei doi ani de război

Preşedintele Volodimir Zelenski a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că 31.000 de soldaţi ucraineni au fost ucişi în cei doi de la declanşarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă