19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialDe ziua ei, Oana Zavoranu a ajuns la spital

De ziua ei, Oana Zavoranu a ajuns la spital

Oana Zavoranu nu a putut sa petreaca, marti, de ziua ei, asa cum a facut-o in anii precedenti, pentru ca in noaptea de luni spre marti, vedeta a lesinat si a fost dusa de urgenta la spital, informeaza ziare.com.

Potrivit celor de la Cancan se pare ca Oana a lesinat din cauza unei caderi de calciu cauzata de stres si oboseala.

"Luni seara, Pepe a venit acasa cu flori pregatit sa-mi faca o petrecere surpriza si m-a gasit lesinata. S-a speriat ingrozitor si m-a dus de urgenta la spital. Nu este prima oara cand mi se intampla acest lucru, dar acum a fost mai grav. Toata lumea a tras de mine sa merg la toate emisiunile", a declarat Oana Zavoranu.

Cei de la Click au insa o alta varianta. Potrivit acestora, care citeaza surse medicale din cadrul spitalului, Oana Zavoranu a lesinat dupa ce a inghitit sase-sapte somnifere.

Brancardierii au marturisit ca Oanei i s-au facut spalaturi stomacale, pe motiv ca a inghitit mai multe pastile, din cauza carora a lesinat.

Pepe, care se se afla cu Oana, a rugat personalul medical si agentii de paza sa aiba grija ca presa sa nu intre in spital. Dupa ce a iesit de la camera de garda, agentii de paza au tinut liftul blocat zece minute. Simultan, unul dintre paznici i-a transmis lui Pepe sa aduca masina la usa principala.

Prietenii au ascuns-o pe Oana imediat intr-o masina, insa vedeta nu a rezistat insa mult si a iesit desculta, ca sa se certe cu cativa reporteri de la un post de televiziune.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă