27.2 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSpecialDe azi, "care pe care"

De azi, „care pe care”

La Euro nu mai e loc de poezie sau de jocuri in care titularii pot fi odihniti. De azi, competitia intra sub zodia meciurilor KO, cele in care fiecare pas gresit inseamna eliminarea. Fara pauza, timp de patru zile, ultimele opt echipe ramase in cursa vor incerca sa-si elimine adversarul. E posibil sa avem parte de prelungiri (regula golului de aur sau a celui de argint nu mai e valabila), ba chiar si de penaltiuri.
Dupa cele patru zile ale sferturilor, Euro va avea primele 48 de ore de odihna, pentru ca miercurea si joia viitoare sa fie programate semifinalele. Iar doua zile de pauza si, duminica, pe 29 iunie, marea finala.
Interesant e faptul ca ultimele 7 meciuri de la Euro vor avea loc pe numai doua stadioane: trei la Basel (doua sferturi si o semifinala) si patru la Viena (doua sferturi, o semifinala si finala). Sa speram ca suprafetele de joc vor rezista (de altfel, la Basel gazonul a fost inlocuit in totalitate in circa 24 de ore!) si ca vom avea parte de spectacol. Un spectacol care incepand de azi, in fiecare zi de la ora 21.45, intra in linie dreapta. Cine castiga avanseaza; cine pierde a doua zi e in avion.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă