18.1 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialDavid Beckham, bănuit din nou de infidelitate

David Beckham, bănuit din nou de infidelitate

Fotbalistul David Beckham este menţionat în documentele de la un proces al designerului de bijuterii Shery Shabani (33 de ani), care susţine că soţul ei a acuzat-o pe nedrept că a avut o relaţie amoroasă cu jucătorul, informează Mediafax.

“David Beckham a fost prins într-o luptă pentru divorţ al unui designer de bijuterii de soţul ei milionar”, notează The Sun, care menţionează că Shabani a cerut în procesul intentat în luna august custodia celor doi copii şi un ordin de restricţie pentru soţul ei.

Shery Shabani susţine că soţul ei, Joseph Kambiz, un avocat în vârstă de 42 de ani, a încercat chiar să îl scoată o dată pe Beckham de pe şosea cu maşina.

Ea a precizat că incidentul, care ar fi avut loc în faţa şcolii frecventate de copiii ei şi de cei trei fii ai fotbalistului, i-a fost relatat de David Beckham.

Shery, care are doi copii, neagă în documentele de la procesul judecat la Curtea Superioadă din Los Angeles că ar fi avut o relaţie cu David Beckham.

Shery Shabani, căsătorită cu Kambiz de 12 ani, face bijuterii pentru vedete şi se pare că printre prietenii ei se numără şi cuplul David şi Victoria Beckham.

Femeia a menţionat că soţul ei le-a spus şi unor poliţişti, în luna august, când au fost chemaţi la domiciliul lor în urma unui incident, că ea s-a culcat cu David Beckham şi le-a cerut să menţioneze acest lucru în raport.

Un purtător de cuvânt al lui Beckham a declarat că fotbalistul nu îşi aminteşte de incidentul din faţa şcolii celor trei copii ai săi şi a calificat varianta ca jucătorul să fi avut o relaţie cu Shery Shabani drept “o fantezie totală”.

David Beckham a purtat bijuterii concepute de Shery Shabani, în luna mai, când şi-a dus familia la un concert Jonas Brothers.

Cele mai citite

Tesla se restructurează: mai mult de 10% din angajații companiei la nivel global vor fi puși pe liber

Tesla va concedia peste 10% din cei 140,473 de angajaţi ai companiei la nivel global, potrivit unei note interne redactată de Elon Musk, scrie...

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...

Tesla se restructurează: mai mult de 10% din angajații companiei la nivel global vor fi puși pe liber

Tesla va concedia peste 10% din cei 140,473 de angajaţi ai companiei la nivel global, potrivit unei note interne redactată de Elon Musk, scrie...
Ultima oră
Pe aceeași temă