20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialD’alle Indragostitilor la Sala Dalles

D’alle Indragostitilor la Sala Dalles

Expozitia de cadouri pentru Sf. Valentin, intitulata D’alle Indragostitilor, se va deschide astazi la Sala Dalles, care va fi transformata in polul magnetic al iubirii, dupa cum si-au dorit organizatorii. In perioada 2-14 februarie, indragostitii vor putea cumpara cadouri pentru cei dragi, in functie de preferinte. Romanticii vor putea opta pentru tablouri, carti, CD-uri cu muzica si flori. O alta varianta o reprezinta chipul drag, reprodus sub forma grafica de artisti plastici sau fotogravura tridimensionala realizata prin tehnica laser.
Vizitatorii vor mai putea alege dintre zecile de produse dulci: bomboane, ciocolata si fructe confiate sau un parfum cu esente frantuzesti. Colectiile de design vestimentar in tonuri vii se asorteaza perfect cu starea de sarbatoare de Sf. Valentin, rosul fiind culoarea predominanta a articolelor de imbracaminte.
Pentru desavarsirea atmosferei romantice a momentului, nu pot lipsi lumanarile parfumate, pernutele-inimioare brodate cu mesaje de iubire si verigheta sau inelul de logodna.
Cei care doresc sa-si uneasca destinele au ocazia sa castige inelele de logodna participand la tombola ”20 de verighete pentru suflete-pereche”. Tragerea la sorti va avea loc miercuri, 14 februarie, ora 14, in incinta spatiului expozitional al Salii Dalles.
Targul de cadouri va fi deschis zilnic intre orele 10-20, iar intrarea este libera.     

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă