18.1 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăSpecialCVM Tomis, in drum spre Cupa Challenge

CVM Tomis, in drum spre Cupa Challenge

» Dupa eliminarea din CEV Cup, echipa de pe litoral incearca sa cucereasca a treia competitie ca valoare a voleiului european.

» Constantenii intalnesc maine echipa DOC Stap Orion Doethinchem in prima mansa a dublei din 16-imile Cupei Challenge.

In competitia interna, Club Volei Municipal Tomis are un parcurs perfect, castigand toate partidele din tur. Pe plan european insa, gruparea de la malul marii nu s-a afirmat. CVM a fost eliminata din 16-imile Cupei CEV iar acum cauta succesul in cea de-a treia competitie voleibalistica de pe batranul continent, Cupa Challenge. Tomitanii disputa prima partida din cadrul acestei intreceri miercuri in Sala Sporturilor din Constanta. De la ora 17.00, Began si compania dau piept cu gruparea olandeza DOC Stap Orion Doethinchem, formatie pe care au intalnit-o si in sezonul precedent si pe care au invins-o in ambele partide. Echipa de pe litoral se afla la prima participare in aceasta competitie iar oficialii clubului au impus ca obiectiv calificarea in final-four. Directorul executiv al gruparii de la malul marii, Serhan Cadar, a declarat: "Participarea in aceasta competitie, pentru prima oara, este un bun prilej de a face performanta si pe plan european.

 

Obiectivul este unul obligatoriu iar culoarul favorabil ne face sa credem ca este perfect realizabil. Pana in final-four nu intalnim echipe din Turcia sau Italia iar acest lucru ne bucura". In ceea ce priveste intalnirea de miercuri, tehnicianul Stelio De Rocco o declarat: "Ne asteapta un meci foarte greu si totodata extrem de important. Ne-am pregatit indelung pentru acest joc si cred ca suntem foarte bine pregatiti si ne putem califica. Am invatat multe din esecul cu austriecii si suntem constienti ca nu mai trebuie sa repetam greselile facute in acele meciuri daca dorim sa avem un parcurs cat mai lung." Ashlei, unul dintre cei mai buni jucatori ai Tomisului, a spus: "Este sansa noastra de a continua in cupele europene. Trebuie sa ne concentram foarte mult, sa dam dovada de agresivitate si sa ne impunem jocul pentru a castiga. Eu cred ca CVM are valoare de final-four".

» Zece telefoane pentru public
Ca la fiecare aparitie europeana in fata propriilor suporteri, CVM Tomis ofera numeroase surprize celor care vin in tribune pentru a o incuraja. Tombolele organizate la fiecare partida internationala au fost un adevarat magnet pentru public. De aceasta data, la partida cu DOC Stap Orion Doethinchem, oficialii clubului de pe litoral pun la bataie zece telefoane mobile care vor fi oferite spectatorilor. Fiecare persoana care vrea sa participe la tombola trebuie doar sa completeze un talon la intrarea ce va fi libera.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă