23.6 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialCVM si Metal Galati, la un pas de finale

CVM si Metal Galati, la un pas de finale

»  Cele doua campioane au castigat primele partide din semifinale si mai au nevoie de un succes pentru a accede in finala.
»  CSV 2004 Tomis are nevoie de un succes pe terenul celor de la Dinamo pentru a duce partida in joc decisiv.

Divizia A1 a intrat pe ultima suta de metri atat la feminin, cat si la masculin. Weekendul trecut s-au disputat primele doua jocuri din cadrul semifinalelor campionatului, acolo unde sunt angrenate trei echipe din sud-est. Campioanele en-titre, CSU Metal Galati si CVM Tomis Constanta, si-au castigat partidele de debut din semifinale, in timp ce fetele de la CS Volei 2004 Tomis au pierdut un joc din cele doua disputate in compania celor de la Dinamo, astfel ca lupta pentru calificare se muta la Bucuresti.

 

Metal Galati si-a demonstrat inca o data valoarea incontestabila trecand de stiinta Bacau in ambele partide. Singura sincopa a fetelor pregatite de Zoran Terzic s-a consemnat in setul trei al primului meci. Dupa ce trecusera cu 25-15 si 25-8 in primele doua partiale, galatencele s-au predat in setul trei, pe care l-au cedat cu 23-25. A fost insa singurul set pe care bacauancele aveau sa il castige la Galati. Gazdele au incheiat primul meci cu 25-20, iar partida a doua si-au adjudecat-o cu 3-0 (25-19, 25-16, 25-13).
La randul lor, baietii de la CVM Tomis au cedat un singur set in dubla confruntare cu echipa care a reusit sa le administreze tomitanilor singura infrangere din sezonul regulat, Remat Zalau. Oaspetii constantenilor nu au reusit sa castige pe litoral decat un set, primul din partida a doua, 27-25. A fost prea putin pentru oaspeti, care au acum sanse infime la calificare.

» Lupta incinsa intre CSV si Dinamo
Cel mai interesant duel al semifinalelor este fara doar si poate cel dintre CSV 2004 Tomis Constanta si Dinamo. In primele doua jocuri, disputate pe litoral, cele doua formatii si-au impartit victoriile. Primul meci l-au castigat gazdele, cu 3-0, pentru ca al doilea joc sa fie adjudecat de oaspete, scor 3-1. Disputa se muta acum in capitala pentru urmatoarele doua partide. Miercuri si joi sunt programate meciurile trei si patru, iar pentru a se mentine in lupta echipa de pe litoral trebuie sa se impuna in macar una dintre aceste partide.

Cele mai citite

Ministerul Apărării al Ucrainei: Cel puțin 177 de prizonieri ucraineni au murit în captivitate în Rusia

Potrivit celor mai recente date ale Ministerului Apărării al Ucrainei, cel puțin 177 de prizonieri ucraineni au decedat în închisorile rusești de la începutul...

Alvaro Morata, nevoit să se mute din cauza unui scandal cu primarul!

Atacantul lui AC Milan, Alvaro Morata, a anunțat că va fi nevoit să se mute din localitatea Corbetta, după ce primarul orașului a dezvăluit...

FCSB, cu probleme mari în apărare înaintea meciului cu Gloria Buzău! Cine va face pereche cu Vlad Chiricheș?

Staff-ul tehnic al FCSB se confruntă cu dificultăți în defensivă înainte de meciul din etapa a 12-a a Superligii, având un singur fundaș central...
Ultima oră
Pe aceeași temă