19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialCutremur la Interne: Din 22 de directii generale raman doar 7

Cutremur la Interne: Din 22 de directii generale raman doar 7

Potrivit noii organigrame a Ministerului de Interne, aprobata de Guvern, din cele 22 de directii generale aflate in prezent in subordinea ministerului, doar sapte raman neschimbate dupa data de 15 martie, restul urmand sa fie transformate in simple directii.

Acest lucru presupune ca multi dintre angajati vor ramane fara locuri de munca iar o parte dintre cei cu functii de conducere vor avea salariile diminuate, informeaza Realitatea TV.

De asemenea, 5 dintre structuri au fost mutate din subordinea MAI la IGPR, printre acestea fiind Agentiile Nationale Antidrog si Impotriva Traficului de Persoane, precum si Centrul de Cooperare Politieneasca Internationala.

Potrivit ordonantei de urgenta adoptate de Guvern, Grupul Special de Protectie si Interventie "Acvila" va fi reorganizat in cadrul Inspectoratului Jandarmeriei Romane in timp ce, tot din 15 martie, Institutul de Studii pentru Ordine Publica, structura specializata de invatamant cu personalitate juridica, va trece din subordinea Ministerului Administratiei si Internelor in subordinea Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza".

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă