21 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialCursele Wizz Air pe relaţia Cluj-Napoca - Bergamo şi retur, anulate din...

Cursele Wizz Air pe relaţia Cluj-Napoca – Bergamo şi retur, anulate din cauza grevei din Italia

Două curse aeriene ale companiei low-cost Wizz Air operate pe Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca, spre şi dinspre Bergamo, au fost anulate, marţi, din cauza grevei din Italia, potrivit Mediafax.

„Două curse aeriene operate pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca spre şi dinspre Bergamo au fost anulate, marţi, din cauza grevei din Italia. Este vorba despre cursa Cluj – Bergamo care trebuia să decoleze la ora 13.50 şi cea retur, care urma să aterizeze la ora 18.20”, a declarat, marţi, corespondentului Mediafax, directorul operaţional al Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, Iuliu Pop.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, tot marţi, de Wizz Air, în această situaţie, potrivit regulamentului, „pasagerii pot solicita returnarea contravalorii biletului sau pot rezerva gratuit un loc pe un alt zbor al companiei”.

„Aceste opţiuni au fost puse la dispoziţia pasagerilor pe wizzair.com în cursul nopţii trecute. Wizz Air oferă, de asemenea, cazare pasagerilor care solicită. Sfătuim pasagerii să acceseze constant site-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi informaţii. Din păcate, astfel de acţiuni, care nu depind direct de companie, cum este această grevă, afectează întreaga industrie”, se arată în documentul citat.

Ministerul Afacerilor Externe i-a avertizat pe românii care doresc să călătorească în Italia că pe teritoriul acestui stat are loc, marţi, o grevă generală a confederaţiei sindicale CGIL împotriva măsurilor de austeritate.

Mişcarea de protest va afecta transportul aerian, urban, naval şi feroviar. MAE menţionează că angajaţii din transportul aerian nu vor lucra între orele 10.00 şi 18.00, iar cei din transportul naval şi feroviar vor opri activitatea între 9.00 şi 17.00, fiind prevăzute întârzieri de opt ore faţă de programul normal.

Transportul urban va fi afectat la Roma şi Napoli de la 9.00 la 17.00, la Milano de la 18.00, la Torino de la 9.00 la 12.00 şi de la 15.00 la 18.00, la Bologna de la 19.30 şi la Palermo de la 8.30 la 17.30.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă