26.2 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSpecialCum să alegi corect blatul de bucătărie

Cum să alegi corect blatul de bucătărie

Blatul de bucătărie a devenit piesa centrală în amenajarea bucătăriei, căpătând în ultima perioadă o importanţă tot mai mare. În concepţia Kuma, blaturile din materiale compozite, turnate în suprafaţă continuă cu chiuveta de bucatărie fac diferenţa faţă de blaturile unde se încastrează chiuvete din diferite materiale, acestea oferind un design exclusivist, linii continue şi, nu în ultimul rând, o întreţinere simplă, facilă şi rezistentă în timp. Astfel, blatul de bucătărie trebuie ales în funcţie de trei criterii foarte importante.

 Posibilitatea de personalizare a dimensiunilor, a locului de poziţionare a lavoarului şi a plitei este foarte importantă. Doar astfel bucătăria va avea designul dorit şi va putea fi uşor de folosit si întreţinut.

Materialul blatului şi calitatea acestuia sunt, de asemenea, foarte importante. Pentru a nu exista neplăceri, clienţii ar trebui să se asigure că acesta are compoziţia şi rezistenţa indicată de producător.

 România se confrontă cu produse contrafăcute, care nu sunt realizate din materiale naturale. Pentru a se asigura că blatul cumpărat este realizat conform, clienţii trebuie să solicite certificatul de conformitate al produsului şi atestatul de calitate.

Raportul calitate-preţ este, de asemenea, un factor foarte important de luat în seamă. Produsele de calitate au preţuri mai ridicate, însă aduc cu sine şi avantaje şi durabilitate mai mare comparativ cu cele low-cost.

În ceea ce priveşte materialele alese tot mai des pentru un blat premium de bucătărie, indicate sunt granitul, quartz-urile naturale mixate cu sticlă şi cele din scoici sidefate Pearl iar pentru culori se poate miza pe nuanţe de beige, wenge şi alb.

Pentru a răspunde cerinţelor clienţilor care îşi doresc o amenajare ce iese din tipare şi care este, în acelaşi timp, de calitate, Kuma a creat conceptul KUMA Bucătărie Special, vezi www.kumaromania.ro.

Pragmatismul nordic danez se îmbină armonios cu latinismul nostru în crearea acestor concepte de bucătărie speciale ce se disting prin forme exclusiviste – latura creaţională a arhitecţilor români fiind foarte cunoscută. Adresabilitatea acestor concepte este către un client modern, cu viziune, pentru care contează în primul rând confortul şi funcţionalitate

Cele mai citite

SUA se pregătesc pentru un val de căldură sufocant

Vaste regiuni din centrul şi estul Statelor Unite se pregătesc pentru un val de căldură sufocant săptămâna viitoare, cu temperaturi ce ar urma să...

SUA se pregătesc pentru un val de căldură sufocant

Vaste regiuni din centrul şi estul Statelor Unite se pregătesc pentru un val de căldură sufocant săptămâna viitoare, cu temperaturi ce ar urma să...

Germania, victorie la scor contra Scoției, în primul meci de la EURO 2024

Germania a învins seara trecută, la Munchen, scor 5-1, echipa naţională a Scoţiei, în meciul de debut al Campionatului European de fotbal EURO 2024. Scorul...
Ultima oră
Pe aceeași temă