16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialCum îți dai seama dacă EL are o aventură

Cum îți dai seama dacă EL are o aventură

Relațiile extraconjugale sunt frecvente atât în rândul bărbaților, cât și al femeilor. Acest subiect nu mai este de mult un tabu și reprezintă una dintre cauzele destrămării familiilor. Indiferent că este vorba de soție sau de soț, niciunul nu va accepta ca partenerul de viață să aibă o relație în paralel cu viața de familie.

Deși bărbații nu recunosc niciodată că înșală, iată câteva din lucrurile care îi dau de gol:

Lipsa comunicării 

Este esențial să păstrați legătura unul cu celalalt pe tot parcursul zilei, chiar dacă nu sunteți împreună de dimineață până seara. Există nenumărate modalități de a comunica: mesaje, mailuri, apeluri. Nu există nici o scuză pentru lipsa de comunicare. Dar dacă tu simți că el nu te sună la fel de des ca înainte, înseamnă că ceva nu este în regulă.

Comportamentul suspect

Dacă ai observat că prietenul tău primește mesaje de la alte persoane când este cu tine și se ferește să vorbească despre acest lucru, fiind evaziv si distant, atunci este posibil ca el să fi întâlnit pe altcineva.

Nervozitatea

Este unul dintre simptomele pe care bărbații le au atunci când ascund ceva. Aceștia se enervează foarte ușor și își pierd cumpătul în momentul în care sunt agasați cu întrebări, pentru că nu găsesc scuze pe moment sau minciuni plauzibile.

Este mult prea atent și afectuos

Bărbații tind spre a schimba subiectul și spre a fi foarte iubitori și tandri, tocmai pentru că se simt vinovați.

Certurile fără motiv

Prietenul tău poate isca diverse neînțelegeri și conflicte, care să vă aducă în pragul despărțirii.

Are alte priorități

Alt semn care dezvăluie că iubitul tău te înșeală este faptul că tot timpul este ocupat cu altceva sau altcineva. Faptul că nu îți mai răspunde la mesaje la fel de des cum o făcea indică o răcire din partea lui cu privire la relația voastră.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu, ferm convins că România va avea până la sfârșitul anului o inflație de sub 5%

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că trendul inflaţiei este unul descendent, iar pe finalul acestui an va coborî sub cinci la sută. Acesta a...

Controverse legate de camere video în sălile de clasă ale școlilor

Reprezentanții profesorilor se opun proiectului prin care Guvernul vrea să impună instalarea camerelor video de supraveghere în sălile de curs ale școlilor. În data de...

Marcel Ciolacu, ferm convins că România va avea până la sfârșitul anului o inflație de sub 5%

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că trendul inflaţiei este unul descendent, iar pe finalul acestui an va coborî sub cinci la sută. Acesta a...
Ultima oră
Pe aceeași temă