27.4 C
București
vineri, 6 septembrie 2024
AcasăSpecialCum comentează Hagi acuzaţiile după meciul cu Steaua

Cum comentează Hagi acuzaţiile după meciul cu Steaua

Viitorul Constanţa s-a impus cu 5-2 în faţa Stelei. Mai multe voci au spus că echipa lui Becali s-a dat la o parte din faţa elevilor lui Hagi.

Înainte cu două etape de finalul sezonului, Viitorul şi-a asigurat în mare măsură prezenţa în stagiunea următoare a Ligii I. Constănţenii au reuşit să câştige cu scorul de 5-2 pe terenul campioanei care a trimis în teren o echipă formată din jucători de rezervă. Trupa lui Hagi a profitat şi a obţinut cele trei puncte care o urcă pe locul 13 în ierarhia competiţiei.

Constănţenii au trei puncte deasupra liniei retrogradării şi încă două meciuri de jucat, cu Dinamo în deplasare şi cu Turnu Severin pe propriul teren. Încă un succes în aceste două meciuri aduce automat salvarea matematică de la retrogradare.

Victoria de duminică a fost cea mai concludentă pentru Viitorul, care a marcat totodată cele mai multe goluri într-un meci. Echipa de pe litoral a mai reuşit o victorie la trei goluri diferenţă, 3-0 pe terenul celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ.

„Aceşti copii au dat goluri, au alergat”

Succesul din Ghencea a adus multe semne de întrebare majoritatea referindu-se la corectitudinea partidei, Steaua fiind acuzată că „a trântit” meciul. Hagi a sărit în apărarea jucătorilor lui şi a declarat: „Aceşti copii au dat goluri, au alergat. Au muncit în acest campionat de la cap la coadă. A venit acest meci, pe care nici nu îl visam. Eu nu vreau să mă bag, dar nu luaţi din meritele acestori copii. Nu ştiu ce a făcut Steaua, nu e treaba mea, dar respectaţi munca acestor copii. Nu am vrut să intru în aceste scenarite, în polemicile astea. Ce să creadă aceşti copii când se uită la televizor?! Nu eu fac programul Stelei… dacă ei au trimis jucătorii în vacanţă. Nu e problema mea ce a făcut Steaua, dar nu luaţi din munca acestor copii”.

În meciul disputat duminică seară pentru Viitorul au marcat Chiţu ‘9, ‘37, Dică ‘34 (penalty), Larie ‘41 şi Nikolov ‘65, în timp ce pentru Steaua au înscris Nikolici ‘37 (penalty) şi Rocha ‘57.

La jumătatea partidei scorul era 4-1 pentru echipa de pe litoral, iar o parte a suporterilor gazdelor au părăsit arena scandând „Gică Hagi te iubim, dar blatul nu-l suferim!”.

Steaua a jucat cu rezervele

Motivul pentru care Viitorul a reuşit să se impună de o aşa manieră este că formaţia bucureşteană a jucat cu rezervele, o bună parte dintre titulari fiind deja în vacanţă. Gazdele au jucat cu echipa: Cojocaru – Râpă (Popa ‚46), Gardoş, Bratu (Georgievski ‚40), Pîrvulescu – Iancu, Prepeliţă, Filip, M. Costea (Rusescu ‚46) – Rocha, Nikolici. Viitorul a jucat cu cea mai bună echipă şi, conform spuselor lui Hagi a avut şansă pentru că toate şuturile trimise pe poartă s-au transformat în goluri.

13 este locul pe care a urcat Viitorul după ce a învins echipa Steaua.

 

Cele mai citite

Cum ajunge o autoritate a statului să aplice o amendă record, dar care favorizează exact afacerea celui care a lăsat o gaură în industrie...

Piața de carte este puternic zguduită sub impactul amenzilor aplicate de Consiliul Concurenței unora dintre cei mai importanți jucători din industrie Autoritatea a sancţionat şase...

Zelenski cere mai multe arme la întâlnirea de ajutor pentru Ucraina din Germania

Președintele Volodimir Zelenski a participat personal, vineri, la o întâlnire a susținătorilor internaționali ai Ucrainei în Germania și a făcut un apel pentru arme...

Mirel Rădoi, favorit să revină în Superligă! Unde poate ajunge fostul selecționer

Mirel Rădoi e gata să revină pe prima scenă a fotbalului românesc. Mirel Rădoi, fost selecționer al echipei naționale de fotbal a României și antrenor...
Ultima oră
Pe aceeași temă