29 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăSpecialCum arată un Ipad contrafăcut

Cum arată un Ipad contrafăcut

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali au efectuat, luni, la rampa existentă în cadrul portului Constanţa Sud Agigea, controlul unui container, încărcat cu jucării, sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti.

În urma controlului au fost descoperite 1.268 jucării (jocuri electronice din plastic), susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 300.000 lei dacă ar fi originale. Marfa purta însemnele distinctive ale unor firme cunoscute şi a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.

Poliţiştii de frontieră au întocmit administratorilor societăţii comerciale în cauză, doi cetăţeni chinezi, cu vârste de 40 ani, respectiv 34 ani, ambii având reşedinţa în Bucureşti, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă