13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialCulcer: Votul Parlamentului la Raportul de activitate TVR 2006 va influenta numirea...

Culcer: Votul Parlamentului la Raportul de activitate TVR 2006 va influenta numirea noului director

Seful Departamentului de stiri al TVR, Rodica Culcer, a declarat, astazi, in urma demisiei lui Tudor Giurgiu din functia de presedinte-director general al Societatii Romane de Televiziune, ca votul Parlamentului pe marginea Raportului de activitate a TVR pe anul 2006 va influenta ocuparea acestei functii.

"Fie cade raportul, iar atunci este schimbat intregul Consiliu de administratie, fie trece raportul – ceea totusi mi s-ar parea nedrept – iar atunci se pastreaza actualul Consiliu, care isi va alege din randurile sale un presedinte care va trebui validat de Parlament", a declarat Rodica Culcer.

Ea a mentionat ca fiecare membru al Consiliul de Administratie are un supleant, supleantul lui Tudor Giurgiu fiind Brandusa Miron, sefa biroului de presa al Partidului National Liberal.

"Nu stiu insa daca, in mod necesar, ea va deveni si presedinte-director general", a adaugat seful Departamentului de stiri al TVR.

Presedintele-director general al SRTv, Tudor Giurgiu, a inaintat Consiliului TVR, demisia sa din functia de director general al SRTv.

Intr-o scrisoare adresata Parlamentului, Giurgiu precizeaza ca demisia sa intra in vigoare incepand cu data de 2 iunie. Principalul motiv al demisiei, invocat de Giurgiu, este acela ca "nu mai are motivatie pentru a continua". De asemenea, Giurgiu spune ca nu mai poate garanta, "pe viitor, independenta editoriala a TVR".

Cristina Darmina Iamandi
Cristina Darmina Iamandihttp://cristina-darmina-iamandi
Cristina Darmina Iamandi, redactor Rl online
Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...
Ultima oră
Pe aceeași temă