19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialCTP: Mi-a zgâriat ochii şi creierul imaginea domnului preşedinte la catafalcul lui...

CTP: Mi-a zgâriat ochii şi creierul imaginea domnului preşedinte la catafalcul lui Păunescu

Jurnalistul a criticat, într-un editorial din Gândul, ţinuta preşedintelui Traian Băsescu la depunerea unui buchet de flori la căpătâiul lui Adrian Păunescu. „Era ca atunci când a băut cu Gigi Becali la cârciumă”, scrie Cristian Tudor Popescu, potrivit realitatea.net.

Cristian Tudor Popescu a mărturisit, la Realitatea TV, că nu l-a iubit pe omul Adrian Păunescu, dar că îl respectă pe omul de cultură Adrian Păunescu.

„Mi-a lăsat şi mie, cel care l-am neiubit cu pasiune, câteva cuvinte la care să mă gândesc peste ani. Un sms în crucea nopţii, pe care l-am primit acum câteva luni, când vara încă nu era prea lungă: „A trecut viaţa pe lângă noi, domnule Popescu, ca un mărfar defect, şi nu mai avem timp să ne întâlnim pe lumea asta”, scrie CTP în Gândul, într-un editorial intitulat „testamentul lui Păunescu”.

„Nu m-am dus la catafalcul lui Adrian Păunescu de la Uniunea Scriitorilor – mi s-a părut că aşa e cinstit. Mi-a zgâriat însă ochii şi creierul imaginea dlui preşedinte Traian Băsescu trecând pe acolo în pulover bleu şi cămaşă, ca atunci când a băut cu Gigi Becali la cârciumă. E bine că şeful statului a fost prezent la sicriul lui Păunescu, poetul o merită, dar de ce, Dumnezeule, în această ţinută?…”, a adăugat jurnalistul.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă