14.3 C
Bucureศ™ti
joi, 3 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialCSV Tomis, turneu perfect

CSV Tomis, turneu perfect

Tomitanele au învins în toate cele trei partide disputate pe teren propriu ลŸi au reintrat în lupta pentru titlul naลฃional al Diviziei A1 la volei feminin. Singura ลŸansฤƒ a fetelor de la CSV 2004 Tomis Constanลฃa de a rฤƒmâne în cursa pentru primul titlu naลฃional din istorie era sฤƒ învingฤƒ în toate meciurile disputate în cadrul turneului de pe teren propriu. Fetele antrenate de Constantin Alexe au reuลŸit acest lucru ลŸi sโ€‘au apropiat la un singur punct de duo-ul fruntaลŸ format din Dinamo ลŸi CSU Metal Galaลฃi.

Turneul gฤƒzduit de echipa de pe litoral a început perfect pentru Gavrilescu ลŸi compania. Acestea au reuลŸit sฤƒ obลฃinฤƒ prima victorie din acest sezon în faลฃa celor de la Dinamo BucureลŸti. A fost un succes cu 3-0 care a dat aripi formaลฃiei constฤƒnลฃene. Cu un moral excelent dupฤƒ succesul în faลฃa bucureลŸtencelor, tomitanele au obลฃinut o victorie logicฤƒ în al doilea joc al turneului, 3-1 cu ลžtiinลฃa Bacฤƒu. În ultima zi de concurs, Tomis întâlnea marea rivalฤƒ, CSU Metal Galaลฃi. Învinsฤƒ în turneul de la Bacฤƒu, echipa de pe litoral avea de luat o revanลŸฤƒ în faลฃa gฤƒlฤƒลฃencelor antrenate de Zoran Terzic. Acestea din urmฤƒ, învinse ลŸi de Dinamo, au fost de nerecunoscut în meciul cu echipa-gazdฤƒ care s-a impus cu un categoric 3-0 la seturi.

În urma acestor rezultate, diferenลฃa dintre fruntaลŸe ลŸi gruparea de la malul mฤƒrii s-a redus la un singur punct, astfel cฤƒ lupta pentru titlu rฤƒmâne deschisฤƒ ลŸi urmeazฤƒ a se da în ultimele douฤƒ turnee finale, programate la Galaลฃi (16-18 aprilie) ลŸi la BucureลŸti (23-25 aprilie). „Am avut ca obiectiv trei victorii la Constanลฃa ลŸi am reuลŸit sฤƒ îl îndeplinim. Victoria cu Galaลฃi ne-a dat ลŸi un plus de moral de care sperฤƒm sฤƒ profitฤƒm la urmฤƒtorul turneu final. Diferenลฃa este acum de doar un punct ลŸi sunt sigur cฤƒ, dacฤƒ fetele vor rฤƒmâne concentrate ลŸi vor evolua aลŸa cum au fฤƒcut-o la Constanลฃa, putem aduce titlul pe litoral”, a declarat tehnicianul tomitanelor, Constantin Alexe. 

 

CSU a pierdut primul loc

La polul opus evoluลฃiei constฤƒn­ลฃencelor a fost jocul prestat de echipa campioanฤƒ, CSU Metal Galaลฃi. Fetele antrenate de Zoran Terzic au fost de nerecunoscut la Constanลฃa ลŸi înfrângerile în faลฃa gazdelor ลŸi a celor de la Dinamo le-au costat pe gฤƒlฤƒลฃence primul loc în clasament. Echipa de la Dunฤƒre se poate reabilita chiar în turneul urmฤƒtor, pe care îl va gฤƒzdui. Gฤƒlฤƒลฃencele au nevoie de victorii în toate cele trei meciuri pe care le vor juca pe teren propriu pentru a lua din nou avans în fruntea ierarhiei competiลฃiei.

1 punct o mai desparte acum pe CSV 2004 Tomis de prima poziลฃie a clasamentului grupei valorice I-IV a Diviziei A1 la volei feminin.

Cele mai citite

Joe Biden va vorbi cu Benjamin Netanyahu รฎn curรขnd despre situaศ›ia din Orientul Mijlociu

Preศ™edintele american Joe Biden spune cฤƒ probabil va vorbi cu premierul Benjamin Netanyahu โ€žrelativ curรขndโ€, dupฤƒ atacul cu rachete al Iranului asupra Israelului. รŽn...

Joe Biden va vorbi cu Benjamin Netanyahu รฎn curรขnd despre situaศ›ia din Orientul Mijlociu

Preศ™edintele american Joe Biden spune cฤƒ probabil va vorbi cu premierul Benjamin Netanyahu โ€žrelativ curรขndโ€, dupฤƒ atacul cu rachete al Iranului asupra Israelului. รŽn...

Ce promisiuni face Marcel Ciolacu pentru cota TVA รฎn 2025

Marcel Ciolacu afirmฤƒ cฤƒ nu va modifica cotele TVA din prezent, dupฤƒ alegeri. ศ˜i taxa pe valoare adฤƒugatฤƒ la alimente va rฤƒmรขne tot la...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ