10.9 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSpecialCSV participă la un turneu în Turcia

CSV participă la un turneu în Turcia

După ce şi-a remaniat în totalitate locul de jucătoare, echipa CSV 2004 Tomis Constanţa are nevoie de cât mai multe jocuri pentru omogenizare. În acest sens, gruparea de la malul mării a decis să meargă în Turcia, la invitaţia celor de la Galatasaray Istanbul, pentru a participa la un puternic turneu de pregătire.

 

Echipa de pe litoral participă, începând de ieri şi până vineri, la turneul organizat de Galatasaray Istanbul, la care mai participă Azerrail Baku (Azerbaidjan) şi Bakirkoy Belediye Yeşilyurt (Turcia). Competiţia este organizată în memoria lui Deger Eraybar (1936-2008), fost mare voleibalist turc în anii ’50-’70, care a jucat întreaga sa carieră pentru Galatasaray. Meciurile se vor juca de la orele 17.00 şi 20.00, în sala „Burhan Felek” din Istanbul, sală dedicată exclusiv voleiului şi în care evoluează toate echipele feminine din oraşul de pe malul Bosforului.

Două dintre adversarele sirenelor nu sunt necunoscute. Galatasaray a jucat în Cupa CEV, în compania grupării de la malul mării, în timp ce pe Azerrail Baku tomitanele au întâlnit-o în ediţia trecută a Ligii Campionilor. 

Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă