18.1 C
Bucureศ™ti
sรขmbฤƒtฤƒ, 5 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialCSU Metal mai spera la calificare

CSU Metal mai spera la calificare

Desi are o singura victorie in cinci jocuri, campioana Romaniei la volei feminin, CSU Metal Galati, mai are sanse la calificarea in faza a doua a Ligii Campionilor.

Echipa de la Dunare trenuie sa invinga in aceasta seara pe Fakro Muszyna Muzsynianka si, totodata, sa mai beneficieze de alte doua rezultate.

Desi pare aproape imposibil ca o echipa sa se califice in play-off 12 dupa ce a fost invinsa de patru ori si a castigat un singur meci, acest lucru este viabil si o poate viza chiar pe reprezentanta Romaniei in aceasta competitie, CSU Metal Galati. Echipa de la Dunare intalneste in acea-sta seara pe Fakro Muszyna Muzsynianka din Polonia in ultima partida din cadrul Grupei C. Partida ce are loc in Capitala opune fetelor antrenate de Zoran Terzic singura echipa in fata careia s-au impus in acest sezon. Un nou succes in fata polonezelor ar mentine sansele pentru o eventuala calificare. Cel mai important aspect este acela ca romancele trebuie sa se impuna in numar minim de seturi. Victoria in meciul cu polonezele nu este insa singurul lucru ce poate duce echipa din Galati in play-off 12.

 

Campioana Romaniei are nevoie de alte doua rezultate favorabile care, din pacate, nu mai tin de ea. Unul dintre aceste rezultate este perfect posibil, insa altul este de domeniul fantasticului. In Grupa E, o alta formatie din Polonia, Pila, primeste vizita italiencelor de la Perugia. In acest meci, rezultatul favorabil pentru galatence este o victorie a italiencelor cu scorul de 3-0, rezultat cat se poate de posibil. Mai problematic este rezultatul necesar din Grupa A. Aici, Prostejov, din Cehia, ar trebui sa piarda jocul cu gruparea spaniola Murcia. In tur, echipa ceha s-a impus cu scorul de 3-2 iar Murcia nu a castigat nici una dintre cele cinci partide disputate, de unde si rezultatul aproape imposibil.
Chiar daca nu se va califica in play-off 12, galatencele spera sa termine competitia cu capul sus, asta insemnand un nou succes in fata celor de la Muszyna.

» CSU domina Intrecerea interna
Chiar daca sunt la un pas de a parasi Liga Campionilor, fetele de la Metal Galati pot sta linistite, pentru ca au aproape asigurata participarea si in sezonul viitor. Echipa de la Dunare este lidera in intrecerea interna unde, in ultima etapa, a reusit cea de-a 13-a victorie din 14 jocuri. Fetele lui Terzic au trecut de Dacia Mioveni cu scorul de 3-0 (9, 13, 16) si se afla in continuare in fruntea ierarhiei. Singura amenintare pentru galatence este CS Volei 2004 Constanta, insa in turul campionatului, Metal a trecut lejer de tomitane, scor 3-0.

Cele mai citite

Accidentare gravฤƒ pentru Lixandru! Mijlocaศ™ul lui FCSB va reveni abia anul viitor

Mijlocaศ™ul FCSB, Mihai Lixandru, va fi indisponibil pentru ศ™ase luni dupฤƒ accidentarea suferitฤƒ รฎn meciul cu PAOK Salonic, ratรขnd astfel a doua convocare consecutivฤƒ...

OMS aprobฤƒ primul test diagnostic in vitro pentru mpox, sprijinind lupta รฎmpotriva epidemiei

Organizaศ›ia Mondialฤƒ a Sฤƒnฤƒtฤƒศ›ii (OMS) a autorizat vineri utilizarea primului test diagnostic in vitro (DIV) pentru mpox, o mฤƒsurฤƒ esenศ›ialฤƒ รฎn combaterea epidemiei actuale,...

Raluca Moianu reacศ›ioneazฤƒ dupฤƒ ce fiica sa a rฤƒmas รฎnsฤƒrcinatฤƒ la 19 ani

Raluca Moianu a fฤƒcut dezvฤƒluiri emoศ›ionante despre fiica sa, Mara, care la doar 19 ani s-a cฤƒsฤƒtorit ศ™i este รฎnsฤƒrcinatฤƒ. Raluca Moianu, fericitฤƒ pentru fiica...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ