18.1 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăSpecialCSU, invinsa in Italia

CSU, invinsa in Italia

»  Metal Galati a pierdut si a patra partida din cadrul Grupei C a Ligii Campionilor, partida disputata in Italia in compania celor de la Volley Bergamo.

»  Invinse cu 3-0, fetele antrenate de Zoran Terzic mai au acum sanse minime de a se califica in faza urmatoare a competitiei.

CSU Metal Galati a evoluat in compania italiencelor de la Villey Bergamo in cadrul etapei a patra a grupelor Ligii Campionilor la volei feminin. Echipa de la Dunare a fost invinsa in numar minim de seturi la capatul unei evolutii pe alocuri extrem de slabe. Fetele lui Terzic s-au inclinat astfel a doua oara in decurs de o saptamana in fata multiplei campioane a Italiei si a Europei. Dupa insuccesul la limita, 2-3 in Capitala, galatencele mergeau in "Cizma" pentru a produce surpriza. Aceasta se putea contura inca din start cu putin mai multa atentie. In primul act al partidei, CSU a luptat de la egal la egal cu mult mai titrata grupare italiana, insa experienta superioara a gazdelor a facut diferenta in finalul setului. S-a incheiat 25-21 pentru Bergamo, care astfel lua avantaj in meci si contribuia serios la capitolul moral. Serviciul a functionat cel mai slab pentru galatence, care au pierdut nu mai putin de 12 puncte direct din serviciu, de trei ori mai multe decat gazdele.

 

Partialul al doilea nu a avut istoric. Italiencele au condus de la un capat la altul fara a intampina o prea mare rezistenta din partea oaspetelor, care astfel au cedat si actul secund cu scorul de 18-25. Setul trei avea sa fie si ultimul al partidei. Italiencele au pornit din nou ca din pusca si au luat avans. Romancele au luptat insa admirabil si au reusit sa se mentina aproape de gazde. Incurajate de aproximativ 1.300 de spectatori, italiencele si-au pus in practica jocul aproape perfect si in ciuda eforturilor, galatencele nu au mai putut face nimic. Gazdele s-au impus la limita in ultimul set al partidei, 25-23, si astfel au administrat a treia infrangere gruparii galatene.

» Sperante mici pentru "Play-off 12"
Infrangerea de la Bergamo a diminuat serios sansele echipei de la Dunare de a accede in faza superioara a competitiei. Cu trei infrangeri si o singura victorie, CSU Metal Galati ocupa ultimul loc in clasamentul Grupei C inaintea ultimelor doua jocuri. Fetele antrenate de Zoran Terzic mai au de jucat pe teren propriu cu Fakro Muszynianka Muszyna si in deplasare cu echipa turca Vakifbank Günes S. Istanbul, formatie ce s-a impus cu 3-0 pe terenul galatencelor. Ambele partide sunt programate sa se dispute anul urmator.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă