20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialCriza de politisti comunitari

Criza de politisti comunitari

Conducerea Directiei de Politie Comunitara a Sectorului 6 a inceput procedura de selectie ce precede concursul pentru ocuparea a 100 de functii publice de agent comunitar.

Concursul va avea loc la sediul directiei, din str. Drumul Taberei nr. 18, etaj 1, iar pentru a putea participa candidatii trebuie sa indeplineasca mai multe conditii: sa aiba cetatenie romana si domiciliul in Romania; sa aiba studii medii absolvite cu diploma de bacalaureat; sa fie apti din punct de vedere medical, fizic si psihic si sa nu aiba antecedente penale. Inaltimea minima obligatorie este de 1,70 m pentru barbati si 1,65 pentru femei. Mai multe informatii despre concurs pot fi obtinute la sediul institutiei, la telefon nr. 413.17.38 sau pe site-ul www.politia6.ro. In ultima perioada, pentru practicarea comertului stradal neautorizat politistii comunitari au dat amenzi de 37.310 lei, confiscand bunuri in valoare totala de 695 lei. z
»  Circa 200 de comercianti au incercat sa vanda ilegal diverse produse direct din portbagajul autoturismelor sau de pe trotuar.

»  Cetatenii sectorului 6 care doresc sa semnaleze anumite aspecte cu care se confrunta o pot face la Dispeceratul Politiei Comunitare, telefon 9546.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă