22.1 C
București
vineri, 4 octombrie 2024
AcasăSpecialCriza de jucatori la FC Farul

Criza de jucatori la FC Farul

» Gruparea de pe litoral mai are de dus negocieri pentru a inregimenta alti doi jucatori.

» Cristocea si sarbul Vukomanovic sunt in tratative avansate si este de asteptat sa semneze cu Farul in cel mai scurt timp.

La finalul acestei saptamani se reia Liga I. FC Farul si-a stabilit deja lotul pentru returul campionatului, insa acesta poate suferi doua modificari substantiale.
Oficialii constanteni incearca sa aduca pe ultima suta de metri doi jucatori care ar urma sa acopere doua compartimente deficitare. Cele mai mari probleme sunt pe banda stanga a defensivei. Pentru acest post, Ion Marin doreste sa il aduca pe sarbul Branislav Vukomanovic de la Syrianska FC.
Acesta poate veni liber de contract, a fost testat deja in cantonamentul din Antalya si a dat randamentul dorit de Ion Marin. El s-ar putea impune imediat ca titular deoarece variantele avute la dispozitie de tehnicianul constantean nu sunt dintre cele mai bune. Mendy, actualul ocupant al postului, este de fapt un mijlocas reprofilat, in timp ce Lazarescu este tanar si lipsit de experienta. Un alt jucator dorit si deja testat de Marin este Vasilica Cristocea. Acesta si-a rezolvat ultimele nelamuriri din contractul cu Steaua si acum este liber sa vina la echipa de pe litoral. Cristocea a mai evoluat la Farul, valoarea lui il impune in prima echipa, ceea ce va aduce din nou modificari in garnitura de start. Gerlem, atacant de meserie, va fi avansat in avanposturi alaturi de Chico, in timp ce Cristocea ar urma sa ocupe postul de mijlocas stanga. Cele doua transferuri ar urma sa fie concretizate cel mult in cursul zilei de azi. Cele mai mari probleme sunt pe banda stanga a defensivei.

» Bugetul de transferuri, pe zero
Situatia financiara a echipei de pe litoral este in concordanta cu criza economica mondiala. Astfel, diriguitorii clubului de pe litoral au stopat transferurile pe bani si Ion Marin a trebuit sa faca modificari la echipa asa cum a putut. Este deja o obisnuinta ca Farul sa aduca jucatori liberi de contract cum sunt Cristocea sau Vukomanovic. Mai mult, nici pentru ceilalti sositi gruparea de la malul marii nu a platit nici un ban. Jan Pahor de la FC Kopher, Emil Nanu, Cristian Pantelie, Ionut Larie, Cristian Lazarescu si Alexandru Matel cu totii de la Delta Tulcea au venit la Farul… pe ochi frumosi.

Cele mai citite

O nouă ediție Tezaur începe pe 7 octombrie, cu dobânzi neimpozabile de până la 7%

Începând cu 7 octombrie, românii au ocazia să investească în titluri de stat TEZAUR, cu maturități de 1, 3 și 5 ani, oferind dobânzi...

Cea mai așteptată funcție pentru Spotify: Offline Backup

Spotify a anunțat lansarea unei funcții noi, numită Offline Backup, disponibilă exclusiv pentru utilizatorii Premium. Offline Backup, funcție nouă pentru Spotify Această funcție le permite utilizatorilor...

Autorul, scenaristul şi regizorul francez Michel Blanc a murit la vârsta de 72 de ani

Michel Blanc, cunoscut actor, scenarist și regizor francez, a murit la vârsta de 72 de ani în urma unui infarct. Michel Blanc s-a stins din...
Ultima oră
Pe aceeași temă