19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialCristina Dinu s-a calificat în sferturi la Bucureşti

Cristina Dinu s-a calificat în sferturi la Bucureşti

 Jucătoarea de tenis Cristina Dinu, cap de serie numărul unu, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului ITF de la Bucureşti, dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari, informează Mediafax.

Dinu a beneficiat de abandonul Patriciei Lăncrăjan, jucătoare venită din calificări, în turul doi, la scorul de 6-1, 4-1 în favoarea sa, şi o va întâlni în faza următoare a competiţiei pe olandeza Lisanne van Riet, care a trecut, în turul doi, cu scorul de 6-1, 4-6, 6-4, de jucătoarea Camelia-Elena Hristea, a cincea favorită a competiţiei.

Sportiva Sabina Lupu s-a calificat în sferturile competiţiei, după ce a trecut, în turul doi, cu scorul de 7-5, 6-2, de Ingrid-Alexandra Radu, cap de serie numărul 4, şi va juca în această fază a competiţiei cu favorita numărul 7, Morgane Pons (Franţa), care a trecut, cu 6-0, 6-0, de Min Liu (China).

Jucătoarea Diana Marcu, beneficiară a unui wild-card, a fost învinsă, joi, de Lucia Butkovska (Slovacia), cu scorul de 6-2, 7-6 (3), ratând calificarea în sferturi. Butkovska o va întâlni în sferturi pe Cristina-Andreea Mitu, cap de serie numărul 3, care a trecut, în turul doi, cu scorul de 6-4, 6-1, de o altă româncă, Andreea Grădinaru Fometescu.

Favorita numărul 8 a competiţiei, Raluca Elena Platon, a trecut, joi, cu 6-2, 6-2, de Ilinca Stoica şi o va întâlni, în faza următoare, pe Andreea Roxana Văideanu, cap de serie numărul 2, care a învins-o, în turul doi, cu 6-4, 6-3, pe japoneza Mai Minokoshi.

În proba de dublu de la Bucureşti, perechea Cristina Dinu/Camelia-Elena Hristea, cap de serie numărul unu, s-a calificat în finală, după ce a învins, în semifinale, cu scorul de 6-2, 6-3, cuplul Sabina Lupu/Ilinca Stoica.

Dinu şi Hristea vor juca în finală cu perechea Alexandra Damaschin/Cristina-Andreea Mitu, cap de serie numărul 3, care a trecut, în semifinale, cu scorul de 6-7 (5) 6-0, 10-7, de cuplul Ionela-Andreea Iova/Andreea-Roxana Văideanu (România/Italia), cap de serie numărul 2.

Cele mai citite

Trupa Roxette are o nouă solistă. Per Gessle o confirmă pe Lena Philipsson ca fiind noua cântăreață a trupei

Lena Philipsson va fi noua solistă a trupei Roxette. Per Gessle a confirmat-o pe Lena în urma decesului co-fondatoarei Marie Fredrikkson în 2019. Conform informațiilor...

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

VIDEO. Incendiu în Berlin. A luat foc o fabrică de armament

Incendiul care a izbucnit vineri la o mare fabrică de armament din Berlin a stârnit îngrijorare și alertă în capitala Germaniei. Potrivit informațiilor furnizate...
Ultima oră
Pe aceeași temă