4.2 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăSpecialCristian Săpunaru se gândeşte să renunţe la "naţională" din cauza lui Gigi...

Cristian Săpunaru se gândeşte să renunţe la “naţională” din cauza lui Gigi Becali

Fundaşul Cristian Săpunaru a declarat, într-un interviu acordat cotidianului Prosport, că se gândeşte să se retragă de la echipa naţională, după ce patronul Stelei, Gigi Becali, a afimat despre el că s-a prefăcut accidentat înaintea meciului România-Franţa, informează Mediafax.

“Stau încă să mă gândesc împreună cu soţia mea dacă să trimit şi eu o scrisoare prin care să îmi anunţ retragerea de la echipa naţională. Nu e posibil aşa ceva. Sunt mai mult decât revoltat de toată situaţia. De unde până unde se trezeşte acest om, Gigi Becali, să vorbească de mine?!”, a declarat Cristian Săpunaru. Fotbalistul a mărturisit că, ajuns înapoi la Porto, a fost luat peste picior de colegii de la echipă care auziseră de afirmaţiile lui Becali. “Sunaţi-l pe Pompiliu Popescu sau pe doctorul de aici să vă spună dacă sunt sau nu accidentat”, a mai spus Săpunaru.

Săpunaru s-a mirat că accidentarea sa survenită la încălzirea dinaintea partidei de marţi, de pe Arena Naţională, a putut fi interpretată ca un refuz de a evolua în acel meci.

“Înaintea unui meci cu 55.000 de oameni care au creat o atmosferă cum rar mi-a fost dat să văd. Şi, nu că mă laud, dar am jucat şi eu pe stadioane mari în Europa. Dar cât de nebun să fiu? Să stau 10 zile în cantonament, să merg în Luxemburg, suspendat fiind, şi, cu 10 minute înainte de un meci cu Franţa, să spun că mă doare, dar să nu mă doară?”, a adăugat fundaşul formaţiei FC Porto, care a menţionat că i-a cerut selecţionerului Victor Piţurcă să-l trimită în teren chiar cu riscul de a se accidenta mai rău.

Întrebat ce motiv ar fi avut Becali să afirme că s-a dat lovit la meciul cu Franţa, Săpunaru a răspuns: “De unde să ştiu eu ce are ditamai europarlamentarul cult şi respectabil cu un biet fotbalist?! E un lucru ştiut că eu nu mai am angajament cu fraţii Becali. Nu am făcut un secret din asta. Nu ştiu cu ce are sau nu legătură, dar vreau să mă lase în pace. Nu mi-e frică de nimeni, nu mă las intimidat şi nu suport să fiu atacat gratuit. Şi ca să îmi spun oful până la capăt, mă aşteptam ca cineva din anturajul naţionalei să iasă şi să spună adevărul.”

Jucătorul a explicat şi cum s-a accidentat: “La un sprint, atunci când am schimbat direcţia. Practic, piciorul stâng mi-a rămas afundat în iarbă, am simţit imediat că ceva nu e în regulă şi am chemat doctorul. Sunt primul care a regretat faptul că nu am putut juca la un astfel de meci”.

Fundaşul dreapta Cristian Săpunaru, anunţat titular, s-a accidentat la încălzirea dinaintea partidei România – Franţa, din preliminariile Euro-2012, şi a fost înlocuit în echipa de start de Srdjan Luchin.
Jucătorul de la Porto nu a jucat nici în meciul cu Luxemburg, scor 2-0 pentru România, deoarece a fost suspendat.

Cele mai citite

România educată este prost evaluată. Ce presupune schimbarea

În urma analizei rezultatelor simulării Evaluării Naţionale şi a feedback-ului din comunitatea educaţională, Federaţia Coaliţia pentru Educaţie a solicitat, într-o declarație de presă,...

Ministrul de interne francez vede Rusia principalul inamic al Franței

"Rusia este astăzi principalul inamic" al Franţei "în războiul informaţional, de agresivitate pe teritoriu", a susţinut marţi ministrul francez de Interne Gérald Darmanin, relatează...

Ucraina avertizează că Rusia va dezinforma masiv în perioada următoare

Declarația făcută de Comitetul de Informații subliniază faptul că Rusia va încerca, prin intermediul acestei campanii de dezinformare, să întrerupă mobilizarea ucraineană, să răspândească...
Ultima oră
Pe aceeași temă