22.2 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialCristian Munteanu, in cantonament cu Dinamo

Cristian Munteanu, in cantonament cu Dinamo

Portarul Cristian Munteanu a acceptat oferta facuta de presedintele Ioan Becali de a evolua la Dinamo si a plecat, luni, alaturi de coechipierii sai in cantonamentul de la Saftica.
„Am venit sa prind echipa, pentru ca echipa merge bine. Ma intorc acasa, unde, chiar daca ploua sau ninge, pana la urma e cel mai bine. Aici avem de castigat titlul, pentru ca acesta este obiectivul nostru. Pentru Dinamo, locul II e o infrangere”, a declarat Cristian Munteanu inainte de plecarea echipei Dinamo spre baza de la Saftica.
Munteanu, care a fost imprumutat la inceputul campionatului la formatia cipriota AEK Larnaca, sustine ca nu s-a acomodat cu stilul de viata din Cipru. „Nu am reusit sa ma acomodez cu mentalitatea lor, stiti cum e: noi cu ale noastre, ei cu ale lor. Faceam antrenamente si la 5 dimineata pentru ca in timpul zilei era foarte cald, uneori termometrul sarea de 40 de grade. Am decis ca e mai bine sa imi reziliez contractul decat sa ma mai chinui acolo.”
Munteanu a mentionat ca presedintele Becali i-a propus un contract pana in vara, cu drept de prelungire pe inca unul, intelegerea urmand a fi parafata in cursul saptamanii viitoare. Ar fi al patrulea contract pe care il semneaza portarul, in decursul anilor, cu Dinamo!
Lotul echipei Dinamo a intrat, de ieri, in cantonament la baza de la Saftica, unde se va pregati sub comanda antrenorilor Esteban Vigo si Urbano Ortega pana sambata, urmand ca, a doua zi, echipa sa plece in turneu in Cipru.

Florentin Petre: „O oferta de la Dinamo”

Florentin Petre a declarat, la Gala Sportului Romanesc, ca este posibil sa primeasca o noua oferta pentru a continua sa evolueze la Dinamo. „S-ar putea sa primesc o noua oferta din partea clubului. Am fost instiintat de acest lucru. Am discutat cu domnul Vigo (n.r. – antrenorul principal al formatiei Dinamo, Esteban Vigo), mi-a vorbit foarte frumos despre ceea ce avem de realizat la Dinamo si speram sa obtinem rezultate bune”, a declarat Petre.
Presedintele executiv Ioan Becali afirmase, la intoarcerea din vacanta petrecuta in Dubai, ca Florentin Petre nu este simbolul lui Dinamo si ca, cel mai probabil, jucatorul va pleca de la echipa. In urma unei discutii purtate la sediul clubului cu Ioan Becali, Florentin Petre a declarat ca a cazut de acord sa ramana la Dinamo pana la finalul contractului, care expira in vara acestui an. Decizia lui Becali a provocat o adevarata furtuna printre suporterii dinamovisti, care au cerut demisia presedintelui.

Cele mai citite

Protest cu mii de oameni la Budapesta รฎn faศ›a sediului televiziunii de stat

Mii de cetฤƒศ›eni unguri au protestat รฎn faศ›a sediului televiziunii publice din Budapesta, cerรขnd un serviciu de presฤƒ independent. Protestul a fost organizat de...

Reacศ›ia Dianei ศ˜oศ™oacฤƒ dupฤƒ respingerea candidaturii la alegerile prezidenศ›iale

Diana ศ˜oศ™oacฤƒ a reacศ›ionat dupฤƒ ce Curtea Constituศ›ionalฤƒ a Romรขniei i-a respins candidatura la alegerile prezidenศ›iale. Aceasta รฎศ™i cheamฤƒ susศ›inฤƒtorii la un miting: โ€žAbsolut...

Studentฤƒ cazatฤƒ รฎn regie, muศ™catฤƒ de ploศ™niศ›e. A ajuns la spital

Octavian Berceanu, fostul ศ™ef al Gฤƒrzii Naศ›ionale de Mediu, a publicat imagini pe contul sฤƒu de Facebook cu o studentฤƒ cazatฤƒ la un cฤƒmin...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ