11.3 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăSpecialCRIMA DE LA PERLA. Parchet: Neînceperea urmăririi penale în cazul de obţinere...

CRIMA DE LA PERLA. Parchet: Neînceperea urmăririi penale în cazul de obţinere a permisului de armă de către Vlădan

Parchetul instanţei supreme a decis neînceperea urmăririi penale în cazul privind obţinerea permisului de armă de către agentul Gheorghe Vlădan, cel care şi-a ucis soţia, pe o colegă a acesteia şi a rănit alte şase persoane, într-un coafor din Capitală, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Astfel, Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului Înaltei Curţi de casaţie şi Justiţie a decis neînceperea urmăririi penale pentru neglijenţă în serviciu faţă de chestorul de poliţie Niculae Marinescu, director general adjunct al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, comisarul şef Ion Zlotea, şeful Serviciului Arme Explozivi Substanţe Periculoase din cadrul DGPMB şi faţă de agentul şef principal Rdau Nae, din cadrul aceleiaşi instituţii.

Vlădan Gheorghe, angajat la Policlinica Ministerului de Interne, a fost arestat în 6 martie, fiind acuzat de omor calificat şi deosebit de grav şi tentativă la omor calificat şi deosebit de grav, după ce a împuşcat mortal două persoane şi a rănit alte şase, într-un coafor din complexul Perla.

Acesta a tras 11 gloanţe cu un pistol Glock de nouă milimetri cu încărcător de 19, ucigând-o pe soţia sa şi pe casiera de la coafor şi rănind alte şase persoane.

Poliţistul Gheorghe Vlădan lucra ca şofer la Centrul medical de diagnostic şi tratament Dr. N. Kretzulescu – Policlinica Ministerului Administraţiei şi Internelor, anterior el fiind angajat ca şofer la MAI şi putând obţine permis de armă.

În 1 martie, Florina Vlădan l-a reclamat pe soţul său la Secţia 14 Poliţie, pentru comportament agresiv.

Anterior, Gheorghe Vlădan a fost reclamat de câteva ori de vecini, iar lumea l-ar fi cunoscut ca un bărbat recalcitrant, ceea ce impunea o verificare mai atentă a cazului.

Gheorghe Vlădan se afla în proces de divorţ cu soţia sa, Florina.

Cele mai citite

proiect inspirat de Arhimede idei vechi transmise prin secole

Într-o lume în care tehnologia modernă și inovația sunt adesea considerate a fi vârful creativității umane, este ușor să uităm că unele dintre...

Constrângeri și schimbări în 2024

Conform celui mai recent studiu Coface, sectoarele construcții și imobiliare se confruntă cu provocări semnificative în 2024, o combinație de probleme legate de...

Polițiștii au reținut un tânăr drogat care și-a ucis mama. Se va cere arestarea preventivă

Polițiștii au reținut pe termen de 24 de ore un tânăr care și-a ucis mama, la momentul crimei fiind aparent fiind în stare de...
Ultima oră
Pe aceeași temă