20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialCraiova cauta un antrenor strain

Craiova cauta un antrenor strain

Finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, ar prefera sa aduca la gruparea din Banie un antrenor strain dupa demisia lui Florin Cioroianu. "Cert este ca nu voi mai face experimente. In acest moment este o lista destul de mare, 10-15 antrenori. As vrea sa merg pe filiera cu antrenori straini. Atat eu, cat si Ilie Balaci am discutat cu mai multi tehnicieni, cu un olandez, un englez, insa acestia au cerut un timp de gandire de o saptamana, chiar doua", a spus Mititelu. Patronul Universitatii ia in calcul si revenirea antrenorului italian Nicolo Napoli, care a antrenat trei etape la Craiova, in sezonul 2003-2004.
Mihai Dina si Robert Saceanu au fost reprimiti la prima echipa, iar Dorel Stoica si Constantin Gargalie au ramas la formatia a doua: "Daca Dina si Saceanu au sunat aproape zi de zi saptamana trecuta, pentru a cere explicatii si a dori sa revina la prima echipa, in schimb Stoica si Gargalie n-au dat nici un telefon. Balaci a fost sunat de Rednic, care s-a interesat de Dorel Stoica, insa am spus ca nici un jucator nu este transferabil in Romania, si cu atat mai mult Dinamo".

» Mititelu este dezamagit de Dorel Stoica. "Acum am aflat ca Dorel a avut un comportament ciudat in Austria. La vremea respectiva, cand a iesit de pe teren in prima repriza, mi s-a spus ca s-a lovit, insa acum am aflat ca el s-a suparat pe colegi, pe antrenori, si-a scos tricoul, a dat cu el spre banca de rezerve si a zis ca se lasa de fotbal", a spus Mititelu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă