19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialCostel Iancu a demisionat de la conducerea ANIF

Costel Iancu a demisionat de la conducerea ANIF

Presedintele Administratiei Nationale de Imbunatatiri Funciare (ANIF), Costel Iancu, si-a anuntat demisia din functie. Iancu a declarat ca a luat aceasta decizie in urma acuzatiilor ca are un dosar penal instrumentat de procurorii DIICOT pentru sechestrare de persoane.

"Pana o sa trebuiasca sa imi dovedesc nevinovatia va dura destul de mult. Am luat aceasta hotarare pentru ca nu vreau sa arunc asupra PD-L nicio suspiciune", a declarat Iancu. Potrivit ziarului Evenimentul Zilei, noul director este membru PD-L Dolj si are un palmares infractional bogat.
Acelasi cotidian sustine ca PDL-istul doljean este urmarit penal de DIICOT Craiova, pentru rapirea unui om de afaceri si a sotiei acestuia.

Ei ar fi fost santajati si amenintati cu moartea, in caz ca omul de afaceri nu ar fi fost de acord sa-i cedeze lui Iancu actiunile firmei sale. De asemenea, Iancu a mai fost acuzat, vara trecuta, ca s-ar fi aflat in spatele unor violente specifice lumii interlope.

DIICOT a confirmat pentru Realitatea TV ca Iancu Constantin este cercetat penal pentru lipsire de libertate, amenintare, lovire si alte violente. Procurorii DIICOT sustin ca inculpatul va fi trimis in judecata in foarte scurt timp.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă