20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialCosmin Olaroiu s-a sfatuit cu Ravanelli

Cosmin Olaroiu s-a sfatuit cu Ravanelli

Ca de obicei, stelistii s-au relaxat ieri dimineata la cubul IDM din Bucuresti, acolo unde elevii lui Olaroiu merg de fiecare data inaintea unui joc european. Ping-pong, joc de carti sau biliard – asa si-au petrecut timpul stelistii inaintea meciului. Ei nu au fost insotiti, insa, si de Cosmin Olaroiu, tehnicianul stelist preferand sa discute cu fostul international italian Fabrizio Ravanelli, prezent la Bucuresti ca invitat special al celor de la Realitatea TV.

Avertizati de public
Fabrizio Ravanelli, prezent la Bucuresti pentru a-si spune parerea (autorizata!) despre meciul Steaua – Middlesbrough, crede ca formatia bucuresteana are sanse de a ajunge in finala daca „in retur nu se va emotiona in fata publicului britanic, care este foarte entuziast”. Ravanelli, fost jucator la Middlesbrough intre 1996 si 1998, a mentionat ca a avut ocazia sa vada cateva meciuri disputate de Steaua in 2006, remarcandu-l pe capitanul „ros-albastrilor”, Mirel Radoi. „Mi-a placut Radoi, este un jucator foarte important, care poate avea un viitor frumos si, daca va continua asa, va putea juca la cluburi importante din Europa”, a subliniat Ravanelli.
Rugat sa faca o comparatie intre Steaua si AS Roma, formatie pe care Middlesbrough a eliminat-o in optimile Cupei UEFA, Fabrizio Ravanelli a spus: „Este greu de facut o comparatie, pentru ca, atunci cand a jucat cu Middlesbrough, Roma avea multe absente in lot, printre care si cea a lui Totti, un jucator foarte important pentru ei. Oricum, Boro a avut mult noroc sa treaca de Roma”.

A jucat impotriva Stelei
Ravanelli a precizat ca se afla in Romania pentru a doua oara, dupa ce in decembrie 1995 a evoluat cu Juventus impotriva Stelei, intr-un meci incheiat la egalitate, 0-0, in Grupa C a Ligii Campionilor. Fostul international italian, care va ramane in Romania pana vineri, este in prezent comentator la trustul italian de televiziune Mediaset, iar dupa Cupa Mondiala din Germania, din perioada 9 iunie-9 iulie, va sustine un examen de antrenor. Intrebat daca ar exista posibilitatea sa antreneze intr-o zi in Romania, asa cum au facut-o compatriotii sai Walter Zenga si Cristiano Bergodi, Ravanelli a raspuns: „E greu de spus, dar e posibil orice in viata. Din moment ce Steaua a ajuns in semifinalele Cupei UEFA, inseamna ca fotbalul romanesc este puternic”. Fabrizio Ravanelli a explicat si de ce a fost poreclit „Penna Bianca” (n.r. – „Pana alba”). „Am albit de la 17-18 ani si la Juventus era un jucator, Roberto Betega, care era poreclit „Penna Bianca”. Dupa ce a plecat el, am primit eu aceasta porecla”, a spus Ravanelli.

La apa plata in Piata Amzei
In dimineata de dinaintea partidei, jucatorii echipei Middlesbrough s-au relaxat la doua restaurante aflate in apropierea hotelului Athenee Palace Hilton, in Piata Amzei, unde au consumat apa plata si cafea. Jucatorii englezi au plecat pe jos de la hotelul Hilton si s-au oprit la doua restaurante din apropierea stabilimentului. Un grup de suporteri englezi a vizitat Palatul Parlamentului. Cei trei jucatori australieni ai formatiei FC National, John Wayne Srhoj, Ryan Griffiths si Michael Thwaite, au fost la hotelul Hilton pentru a sta de vorba cu portarul australian al oaspetilor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă