19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialCosmin Olaroiu, la Steaua inca trei ani

Cosmin Olaroiu, la Steaua inca trei ani

Eliminarea Stelei din Cupa Romaniei i-a adus o prelungire a contractului cu trei ani lui Cosmin Olaroiu. Noua intelegere a fost anuntata ieri de catre Gigi Becali si parafata de patronul ros-albastrilor si antrenor in timpul unei conferinte de presa.

Lovitura de teatru, ieri la amiaza, la o conferinta de presa a lui Cosmin Olaroiu la care multi asteptau demisia antrenorului de la Steaua. Nu a fost asa, ci semnarea unui contract pe inca trei ani cu echipa din Ghencea!
"Am facut aceasta conferinta pentru a pune capat speculatiilor. Steaua are nevoie de liniste. Mai sunt opt etape pana la final si cred ca Oli poate sa duca Steaua pe locul 2. Este aici un contract de munca, pe care eu, patronul Stelei, il semnez in alb. Este un contract pe trei ani, cu clauze prin care el nu-si poate da demisia si continua sa antreneze Steaua.", a precizat Becali.
Cu acest nou contract, daca il va duce la bun sfarsit, Cosmin Olaroiu va deveni cel mai longeviv antrenor al Stelei din era Becali. Deocamdata se afla pe locul secund, avand 16 luni pe banca "militarilor", fata de 18 cat a avut Victor Piturca. "M-am gandit sa-mi dau demisia. Dar asta s-a intamplat inainte de meciul cu Poli. Dupa m-am razgandit. Steaua a fost, este si va fi o familie. si nu pot sa ma indepartez de familie intr-un moment greu. Am fost foarte suparat si am vrut sa eliberez echipa de presiune", a comentat Olaroiu.
Gigi Becali a explicat si motivele pentru care a insistat ca Oli sa ramana pe banca Stelei. "Pozitia din campionat este din cauza meciurilor din cupele europene, care i-au obosit pe jucatori. Apoi accidentarile si in primul rand arbitrii. Corpodean, Silviu Bogdan si altii ne-au dezavantajat. Cu toate acestea, suntem in grafic. La trei puncte de Rapid si opt de CFR Cluj", a afirmat patronul Stelei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă