24.1 C
București
marți, 24 septembrie 2024
AcasăSpecialCorporate Games pentru ardeleni

Corporate Games pentru ardeleni

În ultimul week-end al lunii octombrie, companiile din Transilvania sunt aşteptate la competiţii de dragon boat şi fotbal.

Succesul peste aşteptări înregistrat la prima ediţie a Corporate Games, organizată în România la finalul lunii mai, i-a făcut pe responsabilii acestei competiţii să gândească alte evenimente asemănătoare. Astfel, datorită numeroaselor feedback-uri, oficialii Corporate Games nu au mai avut răbdare până la ediţia de anul viitor şi au hotărât să organizeze alte două întreceri în toamna acestui an. Una dintre ele va avea loc la Cluj, în ultimul week-end al lunii octombrie, atunci când companiile, ONG-urile, firmele de stat sau microîntreprinderile din întreaga Transilvanie sunt aşteptate să participe la dragon boat şi fotbal. Prima dintre ele, o competiţie introdusă prima oară în România chiar la Corporate Games din luna mai, este la modă în special în Asia şi este asemănătoare întrecerilor de kaiac-canoe. O companie poate să înscrie cât mai multe echipe, însă într-o barcă nu pot participa mai puţin de 15 concurenţi şi mai mult de 19.

„Multe companii din Cluj ne-au întrebat de ce nu facem şi aici o ediţie a Corporate Games, pentru că nu au putut participa la Bucureşti în primăvară, în special din cauza distanţei. Aşa că venim şi aici cu două probe, una de dragon boat şi o competiţie de fotbal. Aşadar, în ultimul weekend din luna octombrie va exista o Cupă a Clujului la dragon boat. Va fi un festival de bărci, sporturi acvatice pentru amatori, iar prin acest lucru vrem să demonstrăm că nu doar superbogaţii cu iahturi pot să-şi permită acest sport, ci el se poate face şi la noi acasă. Din păcate, nu există dragon boat în România. Există federaţii puternice în Ungaria, Bulgaria, cu sute de cluburi, dar în România nu există federaţie şi nici bărci pentru acest sport. Însă dacă dragon boat-ul are succes în toată lumea, iar noi putem asigura promovarea lui şi în România, de ce să nu o facem?”, a declarat CEO Corporate Games, Radu Rădulescu.

Competiţie în Bucureşti

Deocamdată nu a fost stabilit locul exact pentru acest concurs, dar cel mai probabil întrecerea va avea loc pe unul din lacurile de la marginea oraşului. Cine nu este încântat de un spectacol pe apă are posibilitatea de a se înscrie la cealaltă competiţie ce va fi organizată la Cluj sub egida Corporate Games, fotbalul. Echipele pot participa atât la un turneu de fotbal în şase, cât şi de fotbal în 11, totul pentru ca distracţia să ia locul, chiar dacă pentru doar trei zile, afacerilor. Toate companiile înscrise vor trebui să achite o taxă de participare de 60 de euro pentru o persoană, bani ce acoperă aproape toate costurile, mai puţin transportul şi cazarea.

Înainte de evenimentul de la Cluj, oficialii Corporate Games vor organiza un spectacol asemănător şi la Bucureşti, între 4 şi 7 octombrie. În Capitală va fi organizată Cupa Mondială a Corporaţiilor la fotbal, dar mai ales prima regată internaţională de dragon boat din România, eveniment la care sunt aşteptate echipaje din Marea Britanie, Ungaria, Ucraina şi Germania.   

Competiţie majoră

Prima ediţie a Corporate Games a fost organizată între 24 şi 27 mai la Bucureşti. La eveniment au participat peste 3.000 de persoane, care au făcut parte din 60 de companii, ONG-uri sau diferite organizaţii, printre care şi o echipă a grupului Medien Holding. Au avut loc întreceri în 14 sporturi, atât la masculin, feminin şi mixt, au fost decernate 643 de medalii la cele 97 de evenimente sportive, iar la întrecerea bucureşteană au fost prezente echipe şi din Croaţia, Anglia, Grecia sau Serbia.

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Cavalerul Bădulescu a primit centura de castitate

Mai puțin cunoscutul dar prea mult mediatul domn Aurelian Bădulescu, fost viceprimar al Capitalei și consilier general, în timpul mandatului doamnei Firea (această Dulcinee...

Propunere de prelungire a plafonării tarifelor RCA până la 31 decembrie 2024

Autoritățile propun, printr-un proiect de Hotărâre de Guvern publicat de Ministerul Finanțelor, prelungirea plafonării tarifelor RCA până la 31 decembrie 2024. Această măsură este...

Bogdan Andone este noul antrenor al lui FC Argeș!

FC Argeș a anunțat oficial numirea lui Bogdan Andone în funcția de antrenor principal al echipei. Bogdan Andone a fost prezentat ca noul antrenor al...
Ultima oră
Pe aceeași temă