9.5 C
București
sâmbătă, 26 octombrie 2024
AcasăSpecialCopos si Iancu deschid lista

Copos si Iancu deschid lista

Patronul formatiei Poli Timisoara, Marian Iancu, este gata sa sustina orice forma de protest pe care cei de la Rapid o vor aborda impotriva FRF, motivand ca este impins de considerente morale si sentimentale. "Orice declaratie, orice forma de protest a celor de la Rapid va fi sustinuta suta la suta, neconditionat si la aceeasi intensitate de catre Poli Timisoara. Asa am considerat eu", a spus Marian Iancu.
Discursul furibund al lui George Copos impotriva FRF si a LPF nu pare a fi ramas fara ecou. De ambele parti. In primul rand, Copos a primit ajutor de la Marian Iancu, patronul echipei timisorene spunand ca este alaturi de giulesteni in orice demers impotriva FRF.
De partea cealalta, directorul general al FRF, Ionut Lupescu, spune ca il asteapta pe Copos la Comisia de Disciplina pentru a proba acuzatiile cum ca arbitrii ar lua bani sau, daca nu o face, pentru a fi suspendat. "Sunt foarte curios daca cei de la Comisie se vor sesiza si il vor chema pe domnul Copos pentru afirmatiile facute la adresa arbitrilor, despre care a spus ca au luat bani. Cred ca ar fi bine ca domnul Copos sa-si masoare cuvintele, pentru ca una spune in particular si alta face in public. Il inteleg ca era nervos, si eu sunt de parere ca a gresit arbitrul Martis, dar sa se ajunga la afirmatiile pe care le-a facut dansul…", a spus Lupescu.
Conflictul a continuat, actionarul majoritar al FC Rapid trimitandu-i o scrisoare deschisa presedintelui FRF, Mircea Sandu, in care precizeaza ca se simte jignit de maniera aroganta in care investitorii din fotbal sunt tratati de seful federatiei. Copos mai spune ca oficialii Rapidului isi rezerva dreptul de a analiza situatia creata de nedreptatile la care este supusa echipa antrenata de Cristiano Bergodi si de a proceda in consecinta, printre posibilele decizii putand fi si aceea de retragere din campionat. "Desigur, astazi cel ale carui eforturi sunt luate in zeflemea sunt eu. Maine poate fi Iancu sau Paszkany, sau Badea, sau Porumboiu, sau Padureanu, sau stefan, sau oricare altul dintre noi. Indiferent de nume, e vorba de oameni – pasionati sau naivi, dar, in orice caz, iubitori ai fotbalului – care investesc milioane de euro in echipe de club".
Pana ieri dupa-amiaza, singura reactie a presedintelui FRF, Mircea Sandu, cu privire la acuzatiile venite dinspre Copos a ramas cea de la conferinta de presa de luni: "Hotii striga hotii. Cine face scandal? Copos care a deschis magazine Samsung arbitrilor. A incercat sa-i santajeze sau mai stiu eu ce. (…) Vrea sa se retraga? La revedere, ce, nu vin altii sa-i ia locul?".

Bogdan Costea
Bogdan Costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite

Răzvan Lucescu, favorit să preia conducerea echipei naționale a Arabiei Saudite!

Răzvan Lucescu se află pe lista scurtă a potențialilor înlocuitori pentru Roberto Mancini, demis recent din funcția de antrenor al echipei naționale a Arabiei...

Florin Prunea, reacție dură după Rangers – FCSB 4-0

FCSB a suferit joi seară prima înfrângere din Europa League, 0-4 cu Rangers. Aceasta a venit după ce roș-albaștrii reușiseră două victorii convingătoare în...

Horoscop 26 octombrie 2024. Capricornii sunt în centrul atenției

Horoscop 26 octombrie 2024. În acest weekend, influențele cosmice ne îndeamnă să ne reconectăm cu sinele nostru interior și să ne evaluăm relațiile cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă