4.8 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăSpecialCopos: La Rapid s-a depăşit bugetul cu 2 milioane de euro, eu...

Copos: La Rapid s-a depăşit bugetul cu 2 milioane de euro, eu nu mai pot

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, joi, la Sport.ro, că a luat un credit pentru a rezolva problemele financiare cu care se confruntă clubul din Giuleşti, dar că este pentru ultima dată când face asta, menţionând că bugetul echipei a fost depăşit cu 2 milioane de euro,potrivit Mediafax.

“Avem un parcurs foarte bun, Dinu Gheorghe (n.r. – preşedintele FC Rapid) şi-a făcut o echipă bună, este adevărat foarte scumpă. Când plăteşti net salarii de 300.000 de euro… Banii nu vin din cer, banii se fac. Eu nu mai pot, numai din luna iunie am dat 5 milioane de euro. De unde Dumnezeu? Ei au depăşit bugetul cu 2 milioane de euro, banii trebuie gestionaţi cât mai bine, eu nu mai pot, este maxim ce am făcut eu pentru ei şi pentru suporteri. Este ultima dată când banca mă mai împrumută pentru Rapid. Dacă îi gestionăm inteligent, banii trebuie să ne ajungă până în decembrie”, a spus Copos la Sport.ro, după ce formaţia Rapid a obţinut calificarea în sferturile de finală ale Cupei României.

Referitor la meciul cu Astra Ploieşti, câştigat cu scorul de 2-0, după prelungiri, George Copos a precizat că nu a avut nicio emoţie şi că este convins că Rapid va câştiga trofeul Cupei României. “Nu am avut nicio emoţie. A fost o singură echipă pe teren. Am avut posesia mingii. Astra a avut doar două şuturi pe poartă. Rapid va câştiga Cupa României”, a mai spus Copos, care a calificat terenul pe care s-a disputat meciul drept “o cultură de cartofi”.

La rândul său, Dinu Gheorghe a declarat, la Sport.ro, că săptămâna aceasta se vor plăti salariile pe luna august, urmând ca ulterior să se achite şi cele restante pe luna septembrie.

FC Rapid se confruntă în ultima perioadă cu probleme financiare, clubul având restanţe la plata salariilor jucătorilor pe ultimele două luni şi datorii la chiriile apartamentelor în care sunt cazaţi la Bucureşti fotbaliştii străini. La finalul meciului Sportul Studenţesc – Rapid, scor 0-2, jucătorii rapidişti au scandat “Să vină banii” în momentul în care George Copos a trecut prin dreptul vestiarului. Acţionarul majoritar a replicat, spunând că restanţele salariale vor fi achitate după partida Rapid – Steaua, programată în 6 noiembrie.

Cele mai citite

Piedone reconfirmă candidatura la Primăria Capitalei: “Nu mă ascund după perdea!”

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, și-a reconfirmat candidatura la Primăria Capitalei din partea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), marți seara, în direct. Anunţul...

Ciucă nu a putut trece de la Galbena de Odobescu la un vin de calitate

Ilustrație: Marian Avramescu Obișnuit cu Galbena de Odobescu, care i-a fost băgată pe gât de către marele ospătar de la recepțiile organizate la Palatul...

Seiful Arctic pentru Ziua Apocalipsei primește un lot record de semințe de recoltă

O boltă arctică înghețată, construită pentru a păstra culturile agricole globale de la dispariție, a primit semințe marți (27 februarie) de la cel mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă