8.3 C
București
marți, 5 martie 2024
AcasăSpecialCONTESTAŢII BAC 2011, sesiunea de toamnă: Vezi situaţia finală în Capitală

CONTESTAŢII BAC 2011, sesiunea de toamnă: Vezi situaţia finală în Capitală

Promovabilitatea la bacalaureat, sesiunea de toamnă, din Capitală, a crescut după soluţionarea contestaţiilor cu 1,51%, ajungând la 19,33%, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, inspectorul general şcolar, profesor Cristian Alexandrescu.

“La bacalaureat au fost depuse aproape 4.000 de contestaţii, dintre care 1.200 au avut nota modificată, câte cinci sute în plus şi în minus şi 200 de cazuri speciale”, a spus profesorul Cristian Alexandrescu.

Inspectorul general şcolar al Capitalei a adăugat că după a doua sesiune promovabilitatea a fost sub 18%.

Promovabilitatea la bacalaureat în Bucureşti, în sesiunea din vară, a fost de 43,8%, crescând cu 1,77% după rezolvarea contestaţiilor.

Aproape o treime dintre candidaţii înscrişi la sesiunea din toamnă a bacalaureatului organizat în unităţile de învăţământ din Capitală au depus contestaţii faţă de notele primite, a declarat inspectorul general şcolar, Cristian Alexandrescu, potrivit Mediafax.

“Au fost depuse aproape 4.000 de contestaţii la bacalaureatul din toamnă. Acestea reprezintă aproape o treime din numărul candidaţilor înscrişi la această sesiune”, a spus profesorul Cristian Alexandrescu.

Inspectorul general şcolar al Capitalei a adăugat că după a doua sesiune promovabilitatea a fost de aproape 16 la sută.

Rezultatele finale la bacalaureat vor fi afişate în 7 septembrie.

 

Cele mai citite

Ziua Națională „Constantin Brâncuşi” la ICR Tel Aviv

Pentru a marca Ziua Națională „Constantin Brâncuși”, ICR Tel Aviv a organizat și găzduit, în data de 29 februarie 2024, o seară comemorativă dedicată...

Guvernul României o laudă pe noua responsabilă de comunicare a unei bănci de stat. Nu se spune nimic despre vreo angajare prin concurs

Guvernul României publică pe pagina oficială de facebook, în ziua de 4 martie 2024, o postare elaborată de Secretariatul General al Guvernului (SGG), postare...
Ultima oră
Pe aceeași temă