22.1 C
București
luni, 24 iunie 2024
AcasăSpecialConstantin: Băsescu a bătut palma cu Antonescu

Constantin: Băsescu a bătut palma cu Antonescu

Alianţa celor "care nu sunt azi cu PSD" pentru ca social-democraţii "să nu pună mâna şi pe Preşedinţie", invocată de liderul PNL este motivul pentru care "Antonescu a rupt USL", nemafiind niciun dubiu că acesta a "bătut palma cu Traian Băsescu", a declarat, sâmbătă, preşedintele PC Daniel Constantin, potrivit Mediafax.

"Cred că nu mai există acum pentru nimeni vreun dubiu că domnul Antonescu a bătut palma cu Traian Băsescu. Alianţa de care vorbeşte acum este motivul pentru care domnul Antonescu a rupt USL. Este clar acum că bazele acestei înţelegeri au fost puse de Traian Băsescu, Crin Antonescu şi Elena Udrea încă dinainte ca PNL să se retragă din USL. Aşteptam momentul când va fi nevoit să faca public acest lucru. Iată, că a făcut-o acum!", a declarat, pentru MEDIAFAX, preşedintele PC.

Constantin a spus că a urmărit declaraţiile din ultimele două zile şi nu poate să remarce "promptitudinea cu care domnul Antonescu a răspuns la apelul făcut de Traian Băsescu către partidele de dreapta, de a-şi stabili criterii de colaborare şi stabilirea candidatului la Preşedinţie" şi l-a comparat, ca reacţie, pe liderul liberal cu Emil Boc.

"Cândva era Emil Boc cel care sărea imediat să-şi aprobe şeful şi să transpună în fapte dorinţele acestuia. Acum, din păcate, Crin Antonescu a preluat rolul lui Boc. Un rol umil pentru liderul PNL. Aştept să văd cum va explica domnul Antonescu membrilor de partid şi electoratului său trădarea idealurilor USL şi pactul cu Traian Băsescu", a mai spus preşedintele PC Daniel Constantin.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă