10 C
București
miercuri, 2 octombrie 2024
AcasăSpecialConstănţenii aleargă după puncte

Constănţenii aleargă după puncte

Echipele judeţului încearcă să obţină noi victorii în etapa cu numărul 11 a Ligii a II-a la fotbal.

Liga a II-a la fotbal programează sâmbătă jocurile etapei cu numărul 11. În trei dintre aceste partide sunt angrenate şi echipe ale judeţului Constanţa.

Cea mai grea misiune o are FC Farul Constanţa, care întâlneşte în deplasare pe una din principalele candidate la promovare, Concordia Chiajna. Marinarii vin după un succes cu Gloria Buzău şi se pregătesc acum pentru un asediu din partea celor de la Chiajna. Meciul, programat sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, a fost pregătit de tehnicienii Ioan Sdrobiş şi Gică Butoiu la deja tradiţionalul meci al titularilor contra rezervelor. Staff-ul tehnic al echipei de pe litoral a apelat, din nou, la o formulă cu cinci fundaşi, prefaţând astfel jocul de la Chiajna. Formula de joc nu a dat rezultate în jocul contra rezervelor, care au reuşit să străpungă sistemul defensiv al titularilor de patru ori, câştigând jocul-test cu scorul de 4-2.

Săgeata are un meci la fel de greu, însă are avantajul terenului propriu. Tehnicianul echipei din Năvodari, Aurel Şunda, se aşteaptă la un meci greu, însă vrea cele trei puncte pentru a-şi consolida locul secund. „Vom avea un meci dificil, cu o echipă bună din Liga a II-a. Sperăm să facem un joc bun, să câştigăm şi astfel să ne consolidăm poziţia secundă. Nu putem considera această partidă drept una decisivă, deoarece mai sunt multe etape de jucat până la finalul sezonului. Este doar un joc foarte important”, a spus Şunda, care speră ca şi la meciul cu Botoşaniul spectatorii să fie alături de echipă, aşa cum au făcut-o până acum.

Săgeata Năvodari, locul secund în clasament, primeşte vizita echipei de pe locul patru, FC Botoşani, într-o partidă ce va începe la ora 11.00. 

11 este ora de debut a jocurilor de sâmbătă în care sunt angrenate cele trei echipe constănţene.

 

Viitorul joacă la Buzău

 Reabilitată după o serie de rezultate pozitive, Viitorul Constanţa merge sâmbătă la Buzău pentru jocul cu Gloria din localitate. Formaţia pregătită de Cătălin Anghel vizează cele trei puncte şi poate profita de moralul bun de după egalul cu Săgeata Năvodari din etapa trecută. Totodată, Cristocea şi compania întâlnesc Gloria într-un moment mai puţin fast, buzoienii venind după un eşec în faţa Farului, scor 0-1. Meciul de la Buzău se dispută sâmbătă, de la ora 11.00.

Cele mai citite

Scorul serii în Liga Campionilor la fotbal: Borussia Dortmund-Celtic Glasgow 7-1

Borussia Dortmund a realizat scorul serii de marţi în etapa a doua a Ligii Campionilor la fotbal, 7-1 cu Celtic Glasgow, pe teren propriu. MVP-ul...

Benjamin Netanyahu promite că va răzbuna atacul Iranului: „ va plăti prețul pentru asta”

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a afirmat marţi seară că Iranul "a comis o greşeală gravă" atacând ţara sa şi că "va plăti preţul pentru...

Rusia dă vina pe SUA pentru situaţia explozivă din Orientul Mijlociu

Rusia a afirmat marţi că situaţia explozivă din Orientul Mijlociu demonstrează "eşecul total" al politicii americane în regiune şi "neputinţa" Washingtonului de a preveni...
Ultima oră
Pe aceeași temă