24.6 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialConstanţa: Rezultatele necropsiei arată că Bogdan Mitu a murit înecat

Constanţa: Rezultatele necropsiei arată că Bogdan Mitu a murit înecat

Primele rezultate ale necropsiei făcute, vineri, de medicii legişti relevă că Bogdan Mitu a murit înecat, pe corpul său nefiind găsite urme de violenţă, astfel că prima variantă luată în calcul de anchetatori este că tânărul s-a sinucis după ce şi-a omorât soţia, înecând-o în Dunăre, potrivit Mediafax.

Potrivit medicilor legişti, moartea lui Bogdan Mitu a fost „violentă”, fiind urmare a „asfixiei mecanice prin înecare”.

Bogdan Mitu a murit înecat. Pe corpul lui nu au fost identificate leziuni traumatice. Au fost prelevate probe biologice pentru examenele toxicologic şi histopatologic, dar nu credem ca asta să schimbe datele”, a precizat medicul legist Mihai Onciu de la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Constanţa.

Şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, comisarul-şef Dumitru Catană, a spus, la rândul său, că nu există suspiciuni privind cauzele decesului, astfel că prima variantă luată în calcul de anchetatori este că bărbatul s-a sinucis după ce şi-a omorât soţia, Gabriela Mitu.

Trupul lui Bogdan Mitu a fost descoperit, vineri dimineaţă, în apele Canalului Dănăre – Marea Neagră, în acelaşi loc în care a fost găsit şi corpul Gabrielei Mitu.

Comandantul Poliţiei Cernavodă, comisarul-şef Emilian Nicolae, a fost cel care a găsit cadavrul tânărului, vineri dimineaţă, în jurul orei 07.50.

Asupra cadavrului au fost găsite actele de proprietate ale garsonierei din Feteşti în care locuiau cei doi, precum şi aproximativ 6.000 de lei, astfel că anchetatorii cred că tânărul ar fi intenţionat să vândă garsoniera din Feteşti în care locuia împreună cu soţia sa, Gabriela.

„Probabil intenţiona să vândă garsoniera, iar banii reprezentau un avans. Altfel nu vedem de ce ar fi umblat cu actele de proprietate asupra lui”, a declarat şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, comisarul-şef Dumitru Catană, care a spus că această supoziţie va fi verificată de anchetatori.

Bogdan Mitu a fost dat dispărut în 3 ianuarie, după ce soţia acestuia, Gabriela Mitu, în vârstă de 22 de ani, a fost găsită înecată în Dunăre, la Cernavodă. Anchetatorii au stabilit că tânăra a fost omorâtă, iar principalul suspect în acest caz a fost soţul acesteia, Bogdan Mitu.

Cele mai citite

VIDE O femeie de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte

O femeie în vârstă de 70 de ani a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se cățăra pe munte, pe un traseu...

VIDEO Cel puțin 51 de persoane au murit într-o explozie de la o mină de cărbune din Iran

O explozie de gaz într-o mină de cărbune din provincia iraniană Khorasan de Sud a ucis cel puțin 51 de persoane și a rănit...

Burduja ia în calcul păstrarea plafonării la energie și după expirarea datei

Ministrul Energiei nu exclude scenariul în care va fi menținută plafonarea şi după 31 martie 2025 Sebastian Burduja dă asigurări că şi după 1 aprilie...
Ultima oră
Pe aceeași temă