11.3 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialConstanţa. Port închis din cauza vântului puternic. Alertă de inundaţii pe Dunăre

Constanţa. Port închis din cauza vântului puternic. Alertă de inundaţii pe Dunăre

Traficul fluvial şi maritim a fost închis în portul Midia (judeţul Constanţa). Măsura a fost luată din cauza vântului puternic şi se aplică începând cu ora 09.30, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Totodată, Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, miercuri, o atenţionare cod portocaliu de inundaţii pe Dunăre, care a intrat în vigoare joi la ora 06.00 şi este valabilă până în data de 18 martie, la ora 18:00 pentru sectorul aval de Sistemul Hidroenergetic şi de Navigaţie (S.H.E.N.) Porţile de Fier – Zimnicea de pe raza judeţelor Mehedinţi, Dolj, Olt şi Teleorman.

Citeşte şi: METEO: Vreme mohorâtă şi ploi

Tot până pe 18 martie este în vigoare şi o atenţionare cod galben de inundaţii pe tot sectorul românesc al Dunării, aval de Sistemul Hidroenergetic şi de Navigaţie (S.H.E.N.) Porţile de Fier, de pe raza judeţelor Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Galaţi, Constanţa şi Tulcea.

 

 

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă