19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialConstanta a ratat Brazilia

Constanta a ratat Brazilia

Reprezentanta Constantei la Cupa Danone a terminat finala de la Bucuresti pe locul trei si astfel a ratat prezenta la turneul final al competitiei internationale din Brazilia.
 
Sambata s-a desfasurat la Centrul National de la Mogosoaia finala unei competitii extrem de interesante, destinate copiilor cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani. Constanta a fost reprezentata la acest turneu final de scoala Generala Nr. 6 "Nicolae Titulescu". Copii antrenati de Constantin Boroianu si Ion Melenco au infruntat scoala "Sf. Pantelimon" din Bucuresti, scoala Dinias din Timisoara si scoala "Iuliu Hatieganu" din Cluj. La finalul competitiei, reprezentanta orasului de la malul marii nu a castigat decat respectul spectatorilor si cel al celorlalte echipe.
Constantenii au avut de departe cel mai bun joc, fapt recunoscut si de Miodrag Belodedici, ambasadorul Cupei Danone in Romania, dar a avut un ghinion teribil. In urma rezultatelor inregistrate, echipa din Constanta s-a clasat pe locul trei, in urma scolilor din Timisoara si Cluj. scoala Nr. 6 a inceput turneul cu o remiza in fata celor de la Timisoara, 0-0. Meciul al doilea a reprezentat si cea mai mare surpriza a turneului. Clujenii, invinsi in primul meci de bucurestenii, au castigat 2-0 in fata constantenilor. In fine, ultima partida a adus si primul succes pentru trupa lui Melenco, 1-0 in fata "gazdelor" de la scoala "Sf Pantelimon". Banatenii vor fi cei care vor reprezenta Romania la Danone Nations Cup, competitie la care vor participa reprezentante a 40 de tari si al carei ambasador este celebrul Zinedine Zidane. Turneul final va avea loc in luna octombrie, la Sao Paolo, in Brazilia.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă