20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialConservatorii se tin departe de scandalurile politice

Conservatorii se tin departe de scandalurile politice

Organizatia judeteana a Partidului Conservator se afla in plin proces de organizare ca urmare a „marii migratii” conduse de Andrian Mihei. Grupul, condus de deputatul care a considerat ca nu mai are nimic comun cu miscarea conservatoare, a plecat spre liberali, in randul carora s-a lasat absorbit.
Randurile PC Constanta s-au subtiat, dar acest lucru nu inseamna ca nu mai exista activitate. Unul dintre membrii care au ramas fideli partidului este directorul Adminstratiei Canalelor Navigabile, Valentin Zeicu. „Eu nu am iesit de la guvernare… Sunt directorul unei companii nationale si am un contract de performanta cu un minister. Nu sunt agitat… Pentru mine exista doua solutii, si ambele sunt la fel de bune”, a declarat Valentin Zeicu.
Situatia de la centru pare sa nu aiba prea mare efect asupra teritoriului. Miscarile sunt doar politice, deci nu ar trebui sa aiba efect asupra altor activitati. „Aici, la Bucuresti, lucrurile sunt calme, atat in Alianta, cat si la Parlament. Am observat ca trei sferuri dintre parlamentari voteaza cu noi. Ma bucura mult numirea lui Mircea Toader la Ministerul Economiei si Comertului in locul lui Hakkinen, asa cum a fost numit Codrut Seres de „partenerii” cu care a colaborat”, a declarat deputatul democrat Laurentiu Mironescu.
In opinia parlamentarului de Constanta, „criza” a afectat Partidul Democrat „in bine”. „In rest, este bine… La Parlament se discuta bugetul si trebuie sa ascultam polologhia demagogica a reprezentantilor opozitiei, care trebuie sa isi faca datoria de critici ai puterii”, a mai spus Mironescu. Democratii, care au cerut in repetate randuri alegeri anticipate, au castig de cauza in fata partenerilor de Alianta.
Este mai mult decat vizibil faptul ca dezertarea conservatorilor pune in pericol adoptarea bugetului si a altor acte normative importante. Cei care gestioneaza treburile tarii trebuie sa gaseasca solutia pentru iesirea din impas in asa fel incat Aderarea la UE sa nu fie un eveniment ce ar putea fi in umbra scandalurilor politice.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă