20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialConfruntarea antrenorilor

Confruntarea antrenorilor

»  Cei doi tehnicieni, Jose Peseiro si Dan Petrescu, au primit cele mai multe suspendari in acest sezon.
»  Echipa-oaspete vine dupa cinci victorii consecutive, dar a fost avantajata pana acum de program.

Cei mai "rai" antrenori din acest sezon, Jose Peseiro si Dan Petrescu, tehnicienii care au primit cele mai multe suspendari, se vor afla fata in fata in Giulesti. De fapt, e un mod de a spune, "Bursucul" fiind din nou suspendat si urmand a coordona echipa-oaspete din tribuna! Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, spune ca prefera ca Rapid sa nu piarda meciul cu FC Timisoara din etapa a VI-a, dar a precizat ca echipa sa are avantajul ca toata presiunea meciului de sambata va fi pe umerii jucatorilor giulesteni. "Eu preferam ca Rapidul sa nu piarda ultimul meci. E greu ca echipe precum Steaua, Dinamo, Rapid sau CFR, obisnuite cu primele locuri, sa piarda doua meciuri la rand. Greu s-a intamplat asa ceva, dar se poate totusi. Ne-am antrenat doua saptamani pentru acest meci, ne-am simtit bine in perioada asta, clasamentul a aratat frumos, dar de acum incep meciurile adevarate.

 

Acum vom vedea de ce suntem in stare si din ce aluat suntem facuti. Oricum, cand joci cu Rapid in deplasare sau cu Steaua sau CFR sunt meciuri in care presiunea este pe echipa adversa. La noi este mai putina, pentru ca, daca te bate Rapidul in Giulesti, nu este nimic anormal", a spus tehnicianul. Dan Petrescu, tehnicianul echipei de la Urziceni, considera ca suspendarea sa la meciul cu Rapid nu ii va afecta pe jucatorii sai si spune ca este normal ca in Romania sa te temi de arbitri. "Acum ramane de vazut daca ii va afecta sau nu, dar eu am stat in tribuna si la Targu Jiu si ei au reusit sa inscrie cinci goluri fara mine pe banca. Acum, normal ca imi este teama de arbitraj. Tuturor in Romania le este teama de arbitri", a adaugat Petrescu. Acesta este de parere ca nici o echipa nu se va distanta in actuala editie de campionat si ca lupta pentru titlu va fi foarte stransa.

 

"Daca anul trecut eram sigur ca CFR va castiga campionatul, chiar daca s-a luptat pana la sfarsit, anul acesta nu cred ca vreo echipa poate sa se distanteze. Nu s-a vazut nici o echipa invincibila, toate echipele au pierdut cate un meci si cred ca va fi un campionat strans si sus, dar si la coada clasamentului, la retrogradare", a afirmat tehnicianul.

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă